Хто Віра Брежнєва за знаком зодіаку

Авторadmin

Хто Віра Брежнєва за знаком зодіаку

Віра Брежнєва: досьє на колишню солістку “ВІА Гри”, яка не вважала себе українською співачкою

Віра Брежнєва — співачка, актриса, телеведуча, яка народилася та виросла в Україні, але заявляла, що ніколи не була українською співачкою. А нещодавно Віра Брежнєва випустила повністю україномовний альбом , у якому розповіла про розлучення. У досьє Хочу ми розповімо про ці та інші цікаві факти та особисте життя співачки.

Професія: співачка, актриса, телеведуча
Дата народження: 3 лютого 1983 року
Зріст та вага: 171 см, 53 кг
Місце народження: Дніпродзержинськ (Кам’янське), Україна
Найкращі роботи: фільм “Кохання у великому місті”
Соц мережі: Facebook , Instagram , Twitter

Біографія Віри Брежнєвої

Справжнє ім’я Віри Брежнєвої – Віра Вікторівна Галушка. Вона народилася в Дніпропетровській області у місті Дніпродзержинську (зараз місто зветься Кам’янське). Батьки Віри, Тамара Віталіївна та Віктор Михайлович працювали на Придніпровському хімічному заводі. Віра — не єдина дитина в сім’ї, має три сестри — Галину, Вікторію та Анастасію.

Віра Брежнєва (ну тоді ще Віра Галушка) отримала шкільний атестат у рідному місті. Захоплювалася гандболом, баскетболом, карате та художньою гімнастикою. Окрім цього вивчала іноземні мови. Диплом економіста Віра отримала у Дніпровському інституті інженерів залізничного транспорту, який закінчила заочно.

У “ВІА Гру” Віра Брежнєва прийшла у січні 2003 року, замінивши Альону Вінницьку. Але кастинг у групу майбутня зірка пройшла ще восени 2002 року. У складі “ВІА Гри” Віра виступала у понад чотири роки.

Після виходу з “ВІА Гри” Віра Брежнєва розпочала сольну кар’єру. Крім цього, вела програми на росТВ, брала участь у шоу на каналах рф.

У березні 2009 року відбулася прем’єра комедії “Кохання у великому місті”, в якій Віра виступила не лише актрисою, а й виконавицею саундтреку. До речі, партнером Віри на зйомках був тоді ще майбутній президент України Володимир Зеленський . Пізніше співачка з’явилася у сіквелі ромкому.

2010 року Віра Брежнєва разом із Потапом стала суддею шоу “Суперзірка.

2012 року Віра Брежнєва знову з’явилася на екранах кінотеатрів — цього разу вона зіграла головну роль у фільмі “Джунглі”.

Віра також запустила свою лінію косметики Vera by Vera Brezhneva.

Довгий час Віра Брежнєва жила і працювала в росії та співала пісні російською мовою. Але у лютому 2022 року виступила проти вторгнення росії до України. Позиція Віри стала причиною потрапляння до списку артистів, яким заборонено концертну діяльність у фр. А влітку 2023 року Брежнєва втратила ВНЖ у росії . Однак, ще в червні росЗМІ писали , що Віра Брежнєва все ж таки має цілих два бізнеси в країні-терористці — бренди косметики Vera by Vera Brezhneva і люксового одягу Myseasons. Але офіційні сторінки бренду косметики говорять про інше.

Відомо, що 21 березня 2022 року Віра Брежнєва переїхала з росії до Польщі. Там співачка волонтерила та допомагала українцям. Пізніше Лайма Вайкуле говорила , що Брежнєва тепер живе у Ризі. У липні 2023 року Віра Брежнєва вперше після початку повномасштабного вторгнення приїхала до Києва .

У жовтні 2023 року співачка наразі вже під псевдонімом VERA випустила свій перший повністю україномовний міні-альбом.

Особисте життя Віри Брежнєвої

Віра Брежнєва кілька років пробула у стосунках із Віталієм Войченком. У цьому союзі у співачки народилася дочка Соня.

Восени 2006 року Віра одружилася з українським бізнесменом Михайлом Кіперманом і навіть змінила прізвище. Через три роки у пари народилася дочка Сара. А через шість років після весілля пара повідомила про розлучення.

Взимку 2013 ходили чутки про роман Віри з режисером Марюсом Вайсбергом, але співачка не підтверджувала інформацію.

Восени 2015 року Віра Брежнєва таємно вийшла заміж за композитора та продюсера Костянтина Меладзе. Весільна церемонія відбулася в Італії. У 2022 році пара розлучилася, але офіційно про розлучення Віра повідомила лише у жовтні 2023 року. Нещодавно розкрилися нові факти про шлюб співачки та композитора – з’явилися чутки про те, що Меладзе зраджував Брежнєвій , а зі своєї коханки планував “зліпити” велику зірку в росії.

Цікаві факти про Віру Брежнєву

  • Батьки Віри мають квартиру в Борисполі. Житло неподалік Києва батькам купила співачка.
  • Сестра Віри Вікторія 10 років була одружена з Олександром Цекалом.
  • У школі Віра Брежнєва мріяла вступити на юридичний факультет.
  • Вперше на сцені разом з “ВІА Гра” Віра з’явилася влітку 2002 року. Тоді вона була однією з охочих, яких запросили із зали заспівати разом із гуртом “Спробу №5”.

Займалася гандболом і знімалася в кіно: 14 цікавих фактів про Віру Брежнєву — колишню дружину мовчуна Меладзе

Віра Брежнєва — талановита українська співачка, яка набула загальної популярності завдяки своїй участі в колективі “ВІА Гра”. Зважаючи на те, що днями стало відомо про те, що зірка офіційно розлучилася з Костянтином Меладзе , ми публікуємо цікаві факти з її особистого життя та біографії. Читайте на HOCHU.ua!

14 цікавих фактів з біографії Віри Брежнєвої

Віра Брежнєва народилася 3 лютого 1982 року в місті Кам’янське, яке колись називалося Дніпродзержинськ. Вік зірки — 41 рік. За гороскопом Віра Водолій. Національність та громадянство у співачки українське.

Віра Брежнєва не лише талановита, а ще й дуже гарна жінка. Вона має привабливу зовнішність і струнку фігуру. Зріст зірки — 171 см, а вага — 53 кг.

Брежнєва — це не справжнє прізвище співачки. Цей псевдонім був вигаданий, коли вона потрапила до групи “ВІА Гра”. Насправді зірку звуть Віра Галушка.

Батько співачки, Віктор, працював у Придніпровському хімічному заводі, а мама, Тетяна — була співробітницею металургійного комбінату. У Віри є старша сестра Галина, а також двійнята Віка та Настя, які молодші на три роки.

У школі Віра була “гидким каченям”. Однолітки нерідко образливо жартували про зовнішність, дивну зачіску, високий зріст і поганий одяг дівчини. Сім’я Брежнєвої жила скромно, тому у старших класах їй довелося влаштуватися посудомийкою в кафе.

Бувши підлітком, Віра займалася гандболом, баскетболом, карате та художньою гімнастикою. А ще вона ходила в драматичний гурток при Театрі юного глядача.

За освітою Брежнєва — економіст. Вона закінчила заочне відділення Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту.

У 2003 році життя Віри Брежнєвої круто змінилося. Вона успішно пройшла кастинг у групу “ВІА Гра” і стала учасницею шалено популярної групи.

У 2007 році шляхи Віри Брежнєвої та “ВІА Гри” остаточно розійшлися. Співачка влаштувалася в москві й розпочала сольну кар’єру.

Брежнєва — не тільки добре співає, а й знімається в кіно. Фільмографія зірки налічує такі стрічки, як “Сорочинський ярмарок”, “Кохання у великому місті”, “Ялинки”, “Джунглі” та “8 кращих побачень”.

Пробувала свої сили Віра й у бізнесі. У 2019 році вона заснувала бренд косметики Vera by Vera Brezhneva.

Особисте життя Віри Брежнєвої — тема цікава. Зірка була двічі одружена і стільки ж разів розлучена. Першим супутником Віри став український політик Віталій Войченко, з яким зірка розійшлася, коли їй було лише 19 років. 2006 року Брежнєва вийшла заміж за відомого мільйонера Міхаїла Кіпермана — це був її перший чоловік. Але через два роки їх шлюб дав тріщину. Стосунки з Костянтином Меладзе стали найскандальнішими й найдовшими в житті зірки. Офіційно пара одружилася у 2015 році, проте колишня дружина Меладзе пізніше розповіла, що той зраджував їй із Вірою ще 2005-го. До речі, і цей союз був приречений на провал. Композитор українського походження, який досі мовчить про війну, та Віра Брежнєва розлучилися у 2022 році.

Скільки дітей у Віри Брежнєвої? Зірка має дві доньки. Перша донька Софія народилася, коли Брежнєва була у стосунках з Віталієм Войченком, а друга — Сара — у шлюбі з Кіперманом. Обидві дівчинки дуже схожі на свою зіркову матір.

Багатьох шанувальників цікавить, де зараз мешкає Віра Брежнєва. До початку повномасштабної війни співачка мешкала в росії, однак у 2022 році вона показала свою однозначну проукраїнську позицію і переїхала до Італії. Спочатку Віра була волонтером та допомагала біженцям з України, а потім повернулася до творчості та почала випускати пісні українською мовою.

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про Ольгу Куриленко. Виявляється, українська актриса, яка стала зіркою Голлівуду, вміє стріляти, не моргаючи і знає кілька мов.

Про автора

admin administrator