Скільки років Наталі коростелевої артистки

Авторadmin

Скільки років Наталі коростелевої артистки

Телеведуча Наталя Островська: Думала, більше ніколи не зможу жити в Ірпені

24 лютого у телеведучої Наталі Островської мав бути вихідний. Одначе з першими вибухами вона поїхала на роботу і понині веде марафон «Єдині новини» від каналу 1+1.

Ми поговорили з Наталею про її роботу під час війни, про те, як вона поверталася до своєї квартири в Ірпені після деокупації, як продала прапор України у Чикаго за 70 тисяч доларів та про славнозвісний ефір з песиком Пуговкою.

Я тепер кажу, що моя робота – це рік за п’ять

– Наталю, головна продюсерка ТСН Тетяна Білоус розповідала, що 24 лютого роботу колективу довелося повністю перелаштувати. Не було ні суфлерів, ні спеціальних програм, з якими працюють журналісти та ведучі. Вам як давалися перші ефіри?

– Ще за кілька днів до початку великої війни я вирішила, що за будь-яких обставин залишатимусь у Києві та працюватиму. Але ж ніхто не знав, як воно буде насправді. Добре пам’ятаю, як вранці 24-го поїхала заправлятися, стою на АЗС і бачу, як всі їдуть з Києва, а мені, навпаки, треба їхати у бік центру на роботу. Тоді це відчуття нагадувало самогубство.

До війни я вела десятихвилинні новини, це був нічний дайджест-огляд головних подій в Україні та світі, а з початком повномасштабного вторгнення ми почали безперервне мовлення – шестигодинні безперебійні ефіри. Це справді був виклик, але я розуміла, що не можу підвести людей, які вірили у мене.

Перші три тижні війни працювала в парі з Олександром Моторним та Святославом Гринчуком, у резервній студії на заході України співпрацювала з Євгеном Плінським.

Якраз у тій студії у нас зовсім не було суфлерів, програми для верстки новин. Якось випускова редакторка зізналась мені, що не до кінця була впевнена, чи зможу я працювати у таких умовах. Але варіантів у мене не було. Перелаштувалася я швидко завдяки підтримці колег. Інформація змінювалася оперативно, у прямому ефірі важливо було не губитися і підлаштовуватися під реалії. Я тепер кажу, що моя робота – це рік за п’ять. Те, чого б у мирному житті я вчилася 5 років, змогла опанувати за перші місяці війни. Думаю, так сталось з багатьма українцями, які мали виконувати свої обов’язки під вибухами та в екстремальних умовах. Війна для багатьох стала переломним моментом і відкриттям себе.

– 24 лютого у вас мав бути ще й вихідний. І в цей день ви мали займатись ремонтом у квартирі в Ірпені, в яку планували переїхати першого березня?

– Дуже довгоочікуваний вихідний. Навіть два – 24 і 25 лютого. Я спеціально 23 лютого поїхала на Банкову і відпрацювала там до пізнього вечора, потім поїхала в офіс, написала тексти на ранковий випуск, щоб 24 лютого спокійно приділити час своїм справам. Ремонт уже був на фінальній стадії. Але ранок 24-го змінив ці плани.

О п’ятій ранку я подзвонила Тетяні Білоус та шеф-редакторці Еллі Білостоцькій, запитала, чи можу вийти в прямий ефір з АЗС. А вже потім приїхала у ньюз-рум зі своєю тривожною валізкою і працювала у новинній студії.

– Ви змогли ще й тривожну валізку зібрати?

– Я навіть голову помила під перші вибухи (сміється). Бо перше, що подумала: «Напевно, мені все-таки доведеться вийти в ефір, повинна нормальний вигляд мати». Валізка в мене була зібрана наполовину. Там навіть була піжама, яку не вдягнула ні разу за три тижні. Вже потім згадувала: «І навіщо я в тривожну валізку поклала піжаму»! Ніхто ж тоді не спав, як зазвичай. Всі спали в одязі. Тепер ми вже навчені, й валізка адаптована під реалії.

Телеведуча каже, що війна для багатьох стала переломним моментом і відкриттям себе. Фото: 1+1

У Чикаго ми продали український прапор за 70 тисяч доларів

– Що врешті-решт з квартирою?

– Під нашим під’їздом горів рашистський танк, у вікна залітали залишки снарядів. Залізяччя побило вікна, застрягло у стінах, один шмат снаряду пролетів у сантиметрі біля газового балона, тоді б квартира могла згоріти. Довелося переробити у деяких кімнатах ремонт. Але, дякуючи виробнику дверей, росіяни не змогли потрапити всередину. Як не намагалися – виламати двері не змогли. І вибивали, і болгаркою пиляли. Всередині тоді були матрац і пральна машинка. В принципі те, чим вони живилися.

Я намагалася в ті моменти не думати про своє житло, бо бачила, як люди в Маріуполі взагалі залишаються без квартир. Більше переймалась за інших людей, ніж за себе. Усе матеріальне – на другому плані.

– Гарного виробника дверей ви обрали.

– Ідеального, точно можу рекомендувати (посміхається). Я вже писала і дякувала їм. Навіть постила відео, бо справді всі були здивовані. Ми з чоловіком ще сперечалися перед війною: я казала, що не треба міняти двері від забудовника, а він наполіг, що треба обрати кращі.

– Будете там жити, бо не кожен може повернутися тепер додому?

– Ми переїхали одразу після того, як наші військові вибили рашистів з Ірпеня, з вулиць прибрали погорілі танки та розмінували територію. Ми теж допомагали розчищати територію комплексу, прибирати побиті вікна, під час одного з таких прибирань знайшли нерозірвану міну на клумбі. Потім переробили ремонт, в деяких місцях, правда, ще залишився трохи побитий ламінат, і одразу ж переїхали в Ірпінь. Потрібно було, щоб місто оживало якнайшвидше: манікюр роблю саме в Ірпені, бо дівчатка продовжують працювати в розбомбленому комплексі на генераторах, і так хочу підтримувати малий бізнес.

Насправді думала, що ніколи не зможу жити в Ірпені. Я ж бачила всі новини зсередини, моя знайома волонтерка Настя Яланська загинула у Бучі, її росіяни розстріляли просто в авто. Мені здавалося, що дуже складно буде повертатись у місто, де людей ховали у парках, біля будинків… Але життя триває, і якщо ми можемо його продовжувати, то маємо це робити.

В Ірпені разом із командою ТСН і чиказькою діаспорою ми поставили для сімейної пари – 81-річного Станіслава Анатолійовича та 76-річної Надії Михайлівни Кисленків – модульний будиночок. Кошти я виручила на благодійному концерті у Чикаго за прапор з підписами Володимира Зеленського, Валерія Залужного, Юрія Лебедя, Дениса Монастирського, «Фіна», «Ореста» та «Пташки». 70 тисяч доларів за прапор – поки це рекордна сума, яку ми зібрали на допомогу нашій країні. Так круто, що у ці непрості часи ми можемо насичувати життя добрими справами.

– Багато хто залишився без дому, чому ви обрали саме цю родину?

– Це сталося абсолютно випадково. Мене запросили на благодійний концерт у Чикаго, і я захотіла організувати благодійний лот – зібрати на прапорі України підписи важливих для країни людей. І в той момент, коли у мене зароджувалася ця ідея, мені розповіли, що є в Ірпені така родина, у якої повністю знищене житло, але для якої дуже важливо залишитися жити на своїй землі. Ця земельна ділянка належить Надії Михайлівні з 1930 року, і вони дуже прив’язані до цього місця.

Спочатку я подумала: «Оскільки я лечу в Чикаго, то можу відзняти про них ролик, розповісти їхню історію, можливо, там знайдеться якийсь благодійник чи бізнесмен, який захоче допомогти цій родині». Розумію, що таких історій тисячі, але в той момент я почула саме цю історію. Можливо, це доля, але захотілося допомогти хоча б одній родині. Так склалося, що ми розраховували отримати 20 тисяч доларів за прапор, а отримали 70. То ж порадилися в редакції й вирішили допомогти і ЗСУ, і цій родині. За 22 тисячі купили будиночок родині Кисленків, а на інші кошти закупили для військових зимову форму, коптери, генератори та спеціальний ноутбук, який вони замовляли. Все по запитах військових, все, що їм було потрібно.

– Як ви цей прапор з такою кількістю автографів дістали?

– Це цікава історія. Коли у мене тільки з’явилася ця ідея, здавалося, це щось нереальне. Спочатку я замовила прапори у кравчинь із Тернополя, не хотіла купувати в магазині китайські прапори в кольорах України, хотіла, щоб його пошили наші дівчата. Думаю, їхня енергетика теж спрацювала.

У жовтні до нас на ефір приходили Герой України Дмитро Фінашин з позивним «Фін» і Катерина Поліщук з позивним «Пташка» з «Азовсталі, і я першими попросила їх підписати прапор. Далі зв’язалася з пресслужбою Нацгвардії, розказала про свою ініціативу і попросила допомоги. Тоді якраз поруч з командувачем Нацгвардії Юрієм Лебедем був і голова МВС Денис Монастирський, то ж нам вдалося отримати два підписи. Далі попросила про автограф Валерія Залужного. Все якось так швидко пішло, що підписи зібрались впродовж тижня.

Але далі було головне завдання – отримати підпис Володимира Зеленського. Тут дуже допомогла шеф-редакторка Елла Білостоцька, яка зв’язалася з Офісом президента, розповіла, яку добру справу ми хочемо зробити, і таким чином ми отримали фінальний підпис президента.

І все це було недарма. 70 тисяч доларів – це космічні гроші, за які нам вдалося багато чого необхідного купити на допомогу Україні.

За прапор виручили 70 тисяч доларів на допомогу Україні. Фото: 1+1

Не лише Пуговка, а й ми стали зірками завдяки Пуговці

– Раніше ви були репортеркою і робили, наприклад, репортажі з Нових Санжар під час початку ковіду, з місця замаху на Сергія Шефіра, інтерв’ю з наймолодшою ​​довічно засудженою українкою. А потім перейшли у коло ведучих ТСН. Робота «в полях» і у студії – це різний драйв. Не сумуєте за тією роботою?

– Сумую за драйвом. Коли стала ведучою новин, ми домовилися з редакторами, що я буду поєднувати роботу ведучої і кореспондентки. Виїзди на зйомки та спілкування з людьми не надають тобі деградувати, це правда. Це зовсім інші емоції, в спілкуванні з людьми ти отримуєш певну енергетику, яка допомагає потім у веденні новин. Не можна все життя лише стояти перед камерою і розповідати новини. Думаю, так вже не робиться в жодній країні світу. Цим мені і подобається ТСН, що у нашій команді ведучі виїжджають на зйомки, роблять сюжети, інтерв’ю. Якщо мені цікаві якісь теми, я можу виїжджати на зйомки без проблем. Але на початку війни так не було.

Коли розпочався марафон, певний період взагалі не виходила зі студії, бо це безперервні ефіри, які фізично було складно поєднувати ще й з виїздом на зйомки. Але зараз намагаюся це робити. Відтак, 19 грудня їздила в Херсон.

Наважились на цей крок не одразу, бо нині безпечного місця у Херсоні немає, ризиковано було, але дітки чекали нас. Нас орієнтували на те, що буде півсотні дітей, але коли в місті дізнались про приїзд Святого Миколая, зібрались триста хлопчиків та дівчат. І це був шок! Вони зібрались біля дитячого «пункту незламності», там ми влаштували для них імпровізоване свято, а після цього поїхали у Херсонську обласну лікарню. Там постійно чутно звуки вибухів, а деколи просто над лікарнею літають снаряди. Жахлива картина, але херсонці тримаються. У лікарні мене дуже вразив хлопчик на ім’я Сашко. Йому рік, а у два місяці його покинули батьки. Мені б так хотілося, аби Сашка забрали у люблячу родину. Він дуже усміхнений, ходить, весь медперсонал дуже любить Сашка. Вірю, що знайдуться для нього люблячі батьки.

У Херсоні я спілкувалась з дітьми та їхніми батьками, які розповіли мені про те, що під час окупації росіяни пропонували їм гроші, аби вони тільки вчились за шкільною програмою рф. Маленьким дітям постійні вибухи батьки пояснюють салютами.

Спілкуючись з вами, монтую інтерв’ю зі співробітником Служби безпеки, який вижив на «Азовсталі», пройшов полон в Оленівці та Лефортово.

Деколи сумую за роботою «у полях», але інколи складно виділяти час, тому що маєш ще й відновлюватися перед ефірами, готуватись до спілкування з гостями. Ми ж не просто приходимо і читаємо з суфлера. Я веду розмовні студії зі своїм колегою Євгеном Плінським. Ми збираємося з директором департаменту новин Сергієм Поповим, випусковими редакторами Ірою Павленок, Робертом Опалеником, радимося, обираємо спікерів, пишемо питання, підводки.

На День святого Миколая у Херсоні. Фото: 1+1

– Саме під час вашого ефіру Пуговка стала зіркою. Прямі ефіри – це несподіванки, але ви не розгубилися, навіть сказали, що підготувалися, дістаючи рулон серветок. Як стримуєте емоції?

– Думаю, не лише Пуговка, а й ми стали зірками завдяки Пуговці (посміхається). До речі, ви помітили зв’язок? Спочатку Пуговка зробила свою справу на столі у нашому ефірі, а потім ми виручили за прапор 70 тисяч доларів. Думаю, це був хороший знак (посміхається).

Дійсно, багато коментаторів під відео, які розлетілися по Телеграм, відзначили спокій і витримку. Але всі були в шоці. А редактор Іра Павленок навіть не помітила, що зробила Пуговка. Потім ми довго сміялись з цього. Які думки у мене були у перші секунди? «Тримайся, якщо зараз будеш сміятися, це буде непрофесійно». Дивлюся на волонтерку, яка прийшла з цією собачкою, а вона така серйозна, їй так незручно. І, можна сказати, завдяки їй я трималася. Всередині у мене була буря емоцій, а зовні я цього не показала, просто зціпила зуби, аби сильно не розсміятися. Після ефіру ми сміялись без зупину.

Я завжди намагаюся бути справжньою. Ведуча – це теж людина. І всі глядачі прекрасно відчувають, коли емоції не щирі. І якщо ситуації складні, ми не маємо тримати все, що відчуваємо всередині. Але в той момент я подумала, як після цього підключаться хейтери або порохоботи, тому стрималася, щоб не сильно розсміятися.

– А що – і за таке можуть хейтити?

– Порохоботи це використали у притаманній їм манері, намалювавши якесь лого с каналом. Але ми всі вже звикли до критики в соцмережах. Під відео одного з останніх ефірів, приміром, написали, що у мене зачіска погана. Деяким людям, напевно, сумно, і вони не знають, що такого їм утнути.

– Ви на подібні закиди не реагуєте? Ведучі часто розказують, як їм пишуть, що вони або не гарні, або не у такий костюм вбралися…

– Я спокійно до цього ставлюся. Навіть якщо ти у нормальному костюмі, тобі все одно скажуть, що ти вдягнулась у мішок, і знайдуть, за що зачепитися. Навіть коли у перші дні війни все вибухало, були емоційно складні новини, а люди у соцмережах пишуть: «Що це у вас за піджак, хто вам його знайшов»! Але з іншого боку, думаю: «Ну ок, значить, тримаються люди, якщо звертають увагу на піджак».

Ми з ведучими намагалися у будь-якій ситуації завжди мати презентабельний вигляд, як би складно не було, тому що розуміли: люди на нас дивляться, і поки вони бачать, що ведучі нормально вдягнені, підфарбовані, з зачіскою – країна тримається.

З колегами Соломією Вітвіцькою, Євгеном Плінським та Пуговкою. Фото: 1+1

В мене чудове особисте життя, але я не хочу виставляти його на показ

– У Google найпоширеніші запити про вас – це біографія, Інстаграм, Фейсбук, чоловік і скільки років. Людей майже завжди цікавить чоловік або дружина і скільки років.

– Я звикла до таких запитів. Навіть коли була кореспонденткою, мені у соцмережах скидали скрін з екрану, де я тримаю мікрофон без каблучки, і писали: «То ви не заміжня, ви брешете». Дуже уважні у нас глядачі.

Я лише рік як ведуча, і про мене не так багато інформації є у мережі, а людей завжди цікавлять інсайди. Я не афішую свій вік і не афішую своє особисте життя в соціальних мережах. В мене чудове особисте життя, але я не хочу виставляти його на показ. Проте людям це дуже цікаво. От розкажу вам один із інсайдів (сміється). Є у мене кішка британської породи – Валенсія, або просто Валя. Обожнюю її.

– Якщо про особисте життя це зрозуміло, то чому не афішуєте вік?

– Ні, я спокійно говорю про свій вік, мені 29. Просто люди, напевно, не знають, де знайти інформацію, хоча в інтерв’ю не раз розповідала. Я вважаю, що вік – це не про паспорт, а про життєвий досвід. Ясна річ, що в 40 у мене буде абсолютно інший досвід, ніж зараз, але я маю певний багаж знань. Я почала працювати з першого курсу, в 10-11-у класі навчалася в Малій академії наук на журналіста. Свій вік не приховую, як і не додаю собі років (сміється).

– Готуєтеся якось до новорічних свят? Може, маєте свої традиції, які навіть війна у вас не забере?

– Війна не забере у мене традицію – працювати у Новий рік (посміхається). Так вже три роки поспіль. Традиціям я не зраджую, чоловік вже звик до цього. У новорічну ніч працюватиму – ТСН готує масштабний святковий випуск! Поки не можу сказати як і де. Тим паче, зараз війна, і всі ми налаштовані працювати до Перемоги. Я навіть і не розраховувала, що буду десь, окрім роботи. Я це люблю.

– Ну хоча б ялинку вдома поставите?

– Ялинку хочу і збираюсь прикрасити її в українському стилі. Мені дуже подобаються дерев’яні іграшки з тризубами або синьо-жовті кульки. Хочу таку цього року. Я дуже люблю Новий рік – це для мене завжди якийсь новий етап. І цей рік – не виняток. Усі мої бажання здійснюються, і головне для усіх нас – Перемога – обов’язково втілиться.

– Зараз обговорюються нові дати святкування. День святого Миколая не 19 грудня, а 6-го, Різдво не 7 січня, а 25 грудня. Вам які дати більше до вподоби?

– Звісно, я звикла до традиційних дат. Але перелаштуємося. Для мене це не принципово. Якщо всі українці вирішать, що будемо святкувати так, чудово. Для мене головне, щоб ми всі гуртувалися навколо однієї дати і, головне, не сварились, а лише конструктивно дискутували.

Телеведуча обожнюю свою кішку Валенсію. Фото: особистий архів Островської

Наталі співачка біографія особисте життя чоловік. Скільки років співачці Наталі? Сімейне життя артистки

Наталя Рудіна “Наталі” (дівоче прізвище Міняєва), народилася навесні 31 березня 1974 року в місті Дзержинськ. Дівчинка виросла в звичайній родині, мати Людмила працювала лаборантом, а батько Анатолій працював енергетиком на заводі. Співачка Наталі є не єдиною дитиною в сім’ї, так само у неї є молодший брат Антон і сестра Олеся.

Наташа почала співати з раннього дитинства, будучи в третьому класі дівчинка самостійно записалася в музичну школу по класу фортепіано. Протягом семи років, вона навчалася вокальному напрямку, за цей час встигла скласти кілька пісень і навчилася грати на гітарі. Наташа активно брала участь у всіх музичних фестивалях, проявляла організаторські здібності, тим самим стала популярною серед однолітків і не тільки. Коли дівчині виповнилося 15 років, її запросили стати солісткою в ансамбль, де ударником був її брат. Саме в той період у неї відбувся перший концерт в місцевому будинку культури, де вона познайомилася з майбутнім чоловіком Олександром Рудін.

Незважаючи на музичну діяльність, співачка Наталі з дитинства мріяла стати вчителькою. Закінчивши школу з відзнакою, вона поступила в Дзержинський педагогічний коледж за спеціальністю викладач початкових класів. По закінченню коледжу молода вчителька влаштовується в Дзержинську середню школу No37, де сама колись вчилася

ПОЧАТОК КАР’ЄРИ НАТАЛІ

Свої перші музичні кроки співачка Наталі почала прокладати з групи “Шоколадний бар”, де була вокалісткою, через рік вона перебралася в більш відому групу “Поп галактика”. Наталя вже не уявляє своє подальше життя без музики, і тому прийнявши рішення разом з чоловіком Олександром вони перебираються до столиці.

Олександр прийняв кілька вдалих спроб, щоб талант його дружини був помічений. Через знайомих він вийшов на продюсера Валерія Іванова, і запропонував йому послухати касету з піснями Наташі. Продюсеру дуже сподобався голос молодої провінційної виконавиці і він вирішив ризикнути і зайнятися її розкруткою.

У 1994 році в світ виходить перший студійний альбом під назвою “Русалочка”, тираж диска був скромний, але тим не менше і він знайшов своїх слухачів. Деякий час співачка переживала важкі часи, і була змушена виступати на “розігріві” у найбільш популярних виконавців. Воістину справжню популярність Наталі знайшла завдяки пісні “Вітер з моря дув”. Цю пісню вона виконувала ще в шкільні роки, і подумати не могла, що саме вона зробить її відомою. Пізніше вийшов альбом з однойменною назвою, а сама пісня стала абсолютним хітом. Починалися гастролі по російських містах, її пісні набирали шалену популярність і збирали натовпи шанувальників. У 1999 році відбувся реліз четвертого альбому “Считалочка”, на багато пісень з якого були зняті кліпи. Наступні кілька років співачка радує своїх слухачів альбомами під назвою “Перше кохання”, “Красуня – не красуня”. У 2002 році після виходу альбому “Чи не закохувався” співачка Наталі і продюсер Іванов закінчують спільне співробітництво. Подальша кар’єра співачки триває, вона випускає ряд альбомів “Все, що мені треба”, “Сімнадцять миттєвостей любові”, і веде активну гастрольну діяльність.

У 2012 році на співачку Наталі обрушилася нова хвиля популярності. Її композиція “О, боже який чоловік!” стає абсолютним хітом, та й сам кліп користувався величезним успіхом і за пару місяців зібрав рекордну кількість переглядів сторінок. У 2013 році спільно з естрадним співаком Миколою Басковим виходить їхній спільний сингл “Микола”, композиція так само користується успіхом серед шанувальників.

Ще одна успішна робота вийшла у Наталі з репером Джіганом на пісню “Ти такий” .В 2014 році співачка випустила свій дванадцятий альбом під назвою “Шахерезада”. У цьому ж році вона взяла участь в шоу “Точно в-точь”. З композицією “Давай зі мною за зірками”, вона здобула перемогу в музичному шоу “Хіт”.

2015 рік для Наталі став не менш плідним, вона була ведучою передачі “Розсудять люди”, озвучила роль Радості в мультфільмі “Головоломка”, і презентувала нову пісню “Володя” .Через рік вийшов новий сингл “Запитай Пригожина”, як і більшість хітів Наталі він швидко набрав популярність серед слухачів

ОСОБИСТА ЖИТТЯ НАТАЛІ

Зі своїм чоловіком Олександром співачка Наталі познайомилася будучи ще школяркою, на одному з концертів. Коли дівчині виповнилося 17 років пара вирішила узаконити свої стосунки, і з тих пір вони нерозлучні. На їх спільному життєвому шляху було чимало труднощів, але разом вони все подолали. Олександр всіляко підтримував дружину в музичній творчості, і багато зробив для її успішної кар’єри. Був період, коли чоловік і жінка довго не могли обзавестися дітьми, буквально за 10 років у Наталії сталося кілька викиднів. У свій час співачка зовсім втратила надію, спільно з сестрою Олесею вона відвідувала місцевих цілителів. Коли знову співачка дізналася про свою вагітність, вона дуже сильно переживала за здоров’я майбутнього малюка, на щастя все закінчилося благополучно. У 2001 році в родині народжується довгоочікуваний первісток син Арсеній. Через 9 років співачка народила другого хлопчика Анатолій. Зараз в родині Рудін очікується поповнення, співачка Наталі вагітна третьою дитиною, незабаром вона стане багатодітною мамою.

ХОБІ НАТАЛІ

У 2014 році Наталі в якості гості взяла участь в телешоу “Битва екстрасенсів”, уражена суперництвом учасників, вона всерйоз задумалася про життя. З тих пір у вільний час від роботи і сімейних справ, співачка захоплюється медитацією і психологією. За словами Наталії це шлях самої до себе.

У 1983 році вона захопилася всерйоз музикою і сама попросила записати її в музичну школу на клас фортепіано. Саме тоді вона стала навчатися серйозно вокалу. Крім співу Наташа займалася написанням музики, виступала на міських фестивалях.

Знаменитий свій перший шлягер «Вітер з моря дув» вона написала сама в 13 років. Правда, офіційні права авторства належать не їй, а Юрію Малишеву і Олені Сокольської.

У дитинстві Наташа навіть не думала про те, що зможе стати співачкою Наталі. Вона хотіла пов’язати свою біографію з педагогічною діяльністю. Для неї сім’я і діти завжди стояли на першому місці. У 1991 році дівчина стає студенткою педучилища Дзержинська, а після його закінчення йде працювати в школу. Однак її чоловік умовив її робити музичну кар’єру, і в 1993 році вони їдуть в Москву.

Тріумфальне повернення на сцену

Наташа стала займатися співом в групі «Шоколадний бар», куди вона потрапила за протекцією свого молодшого брата Антона в 16 років. Там зустріла свого майбутнього чоловіка і продюсера Олександра Рудіна. Уже через рік вона стала солісткою відомого музичного колективу «Поп-Галактика». З 1993 року Олександр Рудін, який став її продюсером, почав розкручувати музична творчість своєї дружини.

Глядач пам’ятає досі перші шлягери виконавиці «Вітер з моря дув» і «Черепашка». Однак інші пісні співачки не отримали такої популярності, після чого про неї стали забувати.

  • “Точнісінько”;
  • “Битва екстрасенсів”;
  • «Хіт»;
  • “Нехай говорять”;
  • «Розсудять люди».

Особисте життя

Навіть не всі шанувальники Наталі знали, що у співачки з таким сценічним ефектним чином «ляльки Барбі» щаслива біографія і особисте життя. У неї один чоловік і троє дітей. При цьому артистка має модельну фігуру: при зростанні в 165 см її вага становить всього 60 кг після народження трьох дітей.

Свого чоловіка Олександра Рудіна Наталя знає зі школи. Вони познайомилися на міському музичному фестивалі, де виступала Наталя разом з групою «Шоколадний бар». Це було кохання з першого погляду і на все життя. Через рік вони одружилися. Наталі було всього 17 років коли вона завела сім’ю.

Саме Олександр займався розкруткою своєї дружини як співачки. Він став ініціатором переїзду в Москву і взяв на себе всю продюсерську роботу.

Важливо!

Подружжя пережили непростий період у своєму сімейному житті. Протягом перших 10 років спільного життя вони не могли завести дітей.

У Наталії траплялися викидні, але вона готова була робити все, щоб завести своїх дітей. Первісток з’явився на світ у 2001 році. Можливо, що саме ці проблеми змусили її відмовитися в кінці 90-х років від активної сольної кар’єри. Свого першого сина подружжя назвало Арсенієм. Через 9 років в сім’ї з’явилася друга дитина, якому дали ім’я Анатолій.

Найщасливішим подією останніх років для Наталії та Олександра став 2017 рік. 7 квітня 42-річна Наталі втретє стала мамою. У неї народився здоровий хлопчик вагою в 3,5 кг і зростом 51 см. Про свою вагітність співачка повідомила шанувальникам на своїх сторінках в соцмережах, розмістивши свої фото на останніх місяцях вагітності, а потім фотографію виписки з московського пологового будинку з чоловіком і малюком, якого назвали Євгеном.

Після тривалих і безуспішних спроб завести дитину Наталя повною мірою насолоджується щастям материнства. Схоже, що саме міцне сімейне щастя стало запорукою і основою її успішного повернення в шоу-бізнес. Щасливе сімейне життя у співачки в пріоритеті. Шанувальники цінують це і чекають від Наталі нових хітів.

У сьогоднішній статті, ми познайомимо нашого читача з життям дуже популярною, на даний момент, російської співачки Наталі. Свою кар’єру співачки, вона почала ще в далеких 90-х роках минулого століття. Дивно, що моменти затишшя Наталі грамотно використовувала, щоб принести слухачеві щось нове і запам’ятовує – про це докладніше розповімо нижче.

У багатьох зазначене ім’я на слуху, та чого вже говорити – складно знайти людину, яка б не знала головний хіт від співачки. Але не всі знають, через що довелося пройти зірці, щоб домогтися успіху. Пропонуємо вам ознайомитися з невеликим екскурсом в біографію Наталі.

Зростання, вага, вік. Скільки років Наталі

Звичайно ж, в першу чергу, нові шанувальники, та й ті, хто давно знайомий з творчістю, але ніколи не вдавався в життя співачки, цікавляться зовнішніми даними. Ця інформація не є секретною, і її легко відшукати у вільному доступі, в Інтернеті.

Ми ж окремо виділимо зріст, вага, вік. Скільки років Наталі? – найчастіше питання, яке можна почути від тих, хто цікавиться творчістю співачки. Що ж, ви запитували, а ми відповідаємо – на даний момент, Наталі виповнилося 43 роки. Її зріст дорівнює 165 сантиметрам, а вага – приблизно 57 кілограм. Наталі народилася під знаком Овна – для тих, хто захоплюється астрологією, інформація буде цікава.

біографія Наталі

Біографія Наталі зможе зацікавити не тільки шанувальників її творчості, а й просто людей, яким цікаві життєві шляхи російських зірок. Народилася майбутня співачка в Дзержинську, який знаходиться в Нижегородської області, в березні 1974 року. Своє навчання, Наташа почала в рідному місті, в середній школі під номером 37. Як вона сама потім не раз згадає – це був незабутній час. Вже з дитинства, багато відзначали в ній організаторський талант, що згодом дуже виручало співачку.

У шкільні роки, вона намагалася не сидіти на одному місці, і крім самого навчання, брала участь в різних театральних постановках, походах і КВК. Вчителі пророкували велике майбутнє Наташі, а на батьківських зборах зовсім не могли дорікнути її, в чому-небудь.

Віч-на-віч, вперше, Наталі зіткнулася з музикою ще в літньому таборі. Саме там вона навчилася грати на гітарі, а попутно придумала різні вірші під неї. Після цього, вона вирішила здобути освіту в музичній школі. Як ви вже здогадалися, шкільні роки для майбутньої зірки не пройшли даром, і завдяки достатнім знанням в різних науках, вона почала придивлятися до професії вчителя.

Не гаючи часу даремно, вона відразу після здобуття середньої освіти, починає навчання в педагогічному училищі. Відучившись там, вона повертається в свою школу, в ролі вчительки. Так би і тривало, якби не давнє захоплення музикою.

Через деякий час, її запросили в групу «Шоколадний бар», де на неї лягла роль вокалістки. У цій формації, Наталі записує кілька пісень, які, більшою мірою, придумала сама. Знову, через рік, вона виявляється в досить відомої, на той момент, групі «Поп Галактика».

Потім, перед співачкою стає вибір – залишитися провінційної виконавицею, або спробувати долю і перебратися до столиці. Наталі вирішує ризикнути і відправляється в Москву, щоб почати завойовувати популярність у представників столичного шоу-бізнесу. Перший, хто помітив талант зірки – продюсер Валерій Іванов. З цього моменту починається музична кар’єра.

Ця подія відбулася в 1994 році, не без допомоги чоловіка Наташі, який і звів продюсера з майбутньою зіркою. Іванов схвалив її записи, і вирішив взяти «під свою опіку». Перша реальна запис була розтиражована досить слабо, але розійшлися диски швидше, ніж можна було очікувати. Через деякий час виходить сингл «Рожевий Світанок», який включав кілька нових пісень та переробки старих.

Ще через рік, виходить альбом, а потім і кліп «Снігова Роза». Примітно, що на концерти Наташу ще ніхто не кликав, і їй доводилося «розігрівати» більш іменитих виконавців того часу. Тут також не обійшлося без допомоги Іванова, і він часто сприяв хоч найменшого, але просуванню Наталі на естраду.

І все-таки, в 1998 році приходить довгоочікувана слава – альбом «Вітер з моря дув» і однойменна пісня зробили свою справу. Не можна сказати, що вона просто домоглася свого успіху – Наталі отримала шалену популярність і популярність, майже моментально. Складно було знайти людину, яка б не знала цю пісню і не слухав її в ті роки. Наталі приваблювала шанувальників кожен раз, завдяки новим пісням, а концерти – стали деякою буденністю.

Творчість продовжувало розвиватися, і наступні кілька років виходять нові альбоми – «Перше Кохання», «Красуня – не красуня». У 2002 році продюсер і Наталі припиняють співпрацю. До 2012 року виходять альбоми, які тепло сприймають шанувальники і з задоволенням відвідують живі виступи. У тому ж році, виходить пісня «О боже, який чоловік», яка буквально створює нову хвилю шанувальників творчості співачки.

Особисте життя Наталі

Особисте життя Наталі не повна на різні скандали, які ми звикли бачити в шоу-бізнесі. Однак були ситуації, незважаючи на які, співачка змогла продовжувати творчість і радувати фанатів. Перш за все – кілька викиднів, які вплинули на здоров’я, але не зломили Наталі.

На даний момент, зірка заміжня за Олександра Рудініна – цей шлюб бере свій початок в далекому 1991 році. Також, у співачки три сина, що народилися в різні періоди життя. На різних інтерв’ю, Наталі завжди говорить, що хоче дочку і сподівається, що віра в бога допоможе з цим. Після виходу пісні «О боже, який чоловік» багато фанатів чекали якихось заяв, пов’язаних з особистим життям. Але нічого такого не було.

сім’я Наталі

Що стосовно родичів, сім’я Наталі якщо і була пов’язана з мистецтвом і творчістю, то дуже віддалено. Мама і тато працювали на місцевому хімічному підприємстві. Анатолій Миняев працював начальником енергетичної служби, а Людмила – працювала в якості лаборанта на суміжному цеху. Через деякий час після народження Наталі, в сім’ї з’явилося ще двоє дітей. Це близнюки, яких назвали Антоном і Олесею.

Дана інформація особливо не поширюється, але в Глобальній мережі можна відшукати спільні фотографії. Батьки з ранніх років пророкували дівчинці велике майбутнє, тому сприяли в багатьох починаннях – допомогли вступити в музичну школу. Де, до речі, Наташа навчалася вокалу і грі на фортепіано.

діти Наталі

Як відомо, фанати завжди цікавляться потомством зіркових особистостей. Звичайно ж, діти Наталі не менш цікава тема для тих, хто стежить за творчістю. Незважаючи на кілька невдалих вагітностей, співачка не впадала у відчай, і незабаром, їй вдалося народити первістка в 2001 році.

Через дев’ять років народжується ще одна дитина. Примітно те, що зірка довгий час не показувала їх журналістам – як вона сама стверджує, боялася пристріту. Але через деякий час, завіса спала, а навесні 2017 року, заголовки новин знову почали «говорити» про Наталі, співачка народила третю дитину.

Син Наталі – Арсеній

Перший син Наталі – Арсеній з’явився на світ у 2001 році. Батьки були дуже раді первістку, адже, як згадувалося раніше, у співачки не виходило перенести вагітність до кінця. Перед народженням першої сина, Наталі часто зверталася до лікарні, адже боялася за своє здоров’я і здоров’я малюка. Але на щастя, все обійшлося, і на світ з’явився Арсеній.

Як вона сама згадує в багатьох інтерв’ю – віра в бога допомогла з цим. Деякий час, співачка не хотіла показувати його журналістам, але цей період пройшов, і зараз в Інтернеті досить фотографій в сімейному колі, серед батьків і двох братів.

Син Наталі – Анатолій

Другий син Наталі – Анатолій з’явився на світ через дев’ять років, після первістка, в 2010 році. Уже разом з другою дитиною, співачка почала брати участь в різних фотосесіях, і на даний момент можна чітко розгледіти подібності між зоряної матір’ю і сином.

Наталі навіть присвячений один з випусків популярної передачі «Нехай Кажуть», куди вона була запрошена разом з дітьми. Багато шанувальників з нетерпінням чекали цей випуск, а всі, хто цікавиться можуть знайти у вільному доступі в Інтернеті. Там, співачка розповідає про свій особистому житті, про життя зірки і простий матері, у якої завжди знаходиться час на свою сім’ю.

Син Наталі – Євген

Третій син Наталі – Євген, з’явився на світ відносно недавно, навесні 2017 року. Незважаючи на це, вже можна знайти фотографії, на яких зображена щаслива сімейна пара. При відповідному запиті, шанувальники знаходять кадри прямо з пологового будинку після виписки, разом з новонародженим Євгеном.

До слова, останній, на даний момент, дитина порушила традицію в родині співачки – все чоловічі імена починалися на букву «А». Наталі вирішила відступити від таких принципів. Решта дітей та чоловік з нетерпінням чекали повернення зіркової мами з пологового будинку і ретельно підготувалися до цієї події.

Чоловік Наталі – Олександр Рудін

Чоловік Наталі – Олександр Рудін народився в 1970 році, а знайомий з майбутньою співачкою ще зі шкільної парти. Незважаючи на неспокійний час, весілля зіграли влітку 1991 року. Примітно, що різниця у віці становила майже чотири роки, тому батькам Наташі довелося уявити неправдиві довідки, щодо вагітності дочки. Одруження відбулося, і щаслива сім’я живе разом до сих пір.

Їхні стосунки почали розвиватися після пропозиції Олександра записати кілька пісень, і згодом, пустити їх у світ. Чоловік не залишався осторонь, і всіляко допомагав співачці підкорити російський шоу-бізнес.

Фото Наталі в журналі Максим

Багато шанувальників, неодмінно спробують, щоб знайти фото Наталі в журналі Максим, але наскільки відомо широкому загалу, вона не знімалася для чоловічих видань. Крім того, фанати не втомлюються в пошуках кадрів, де співачка була б гола.

Багато хто відзначає кліп на пісню «Шахерезада», де Наталі постала перед глядачами в купальнику. Шанувальники вважають цю роботу дуже сміливою, і не тужать в очікуванні, щоб десь спливли більш відверті фото зірки. Складно сказати, чи вийде у них щось відшукати, головне остерігатися підробок, які можуть зіпсувати репутацію того чи іншого видання.

Інстаграм і Вікіпедія Наталі

Фанатам часто цікаве життя зірок поза сценою і студії. У цьому випадку, вони заводять сторінки в соціальних мережах, якщо хочуть порадувати шанувальників новими знімками.

Інстаграм і Вікіпедія Наталі містить велику кількість інформації, яке буде цікава її шанувальникам. Сюди входять і фотографії в колі сім’ї разом з дітьми, і різні кадри з чергових фотосесій. А у вільній енциклопедії можна відшукати досить даних, які розкривають біографію зірки.

Особисте життя співачки Наталі – Наталя Рудіна (Natalie – Natalya Rudina) – зараз

ПОПУЛЯРНІ РОСІЙСЬКІ СПІВАКИ І МУЗИКАНТИ

Дізнатися все про Наталі зараз:Ім’я співачки: Наталі (справжнє ім’я – Наталія Анатоліївна Рудіна, До заміжжя Міняєва, Дата народження: 31 марта 1974 р Знак Зодіаку: Овен Східний гороскоп: Тигр Місце народження, Нижегородська область Професія – російська естрадна співачка, автор пісень.

Виконавець, музикант, автор віршів – все це різні іпостасі відомої російської співачки Наталі. Багатьох цікавить, які ж параметри фігури цієї цікавої жінки.
Параметри фігури Наталі: Вік: 43 роки Вага: 58 кг Зріст: 165 см Габарити: 95 – 63 – 94 Розмір ноги: 38

Співачка Наталі, або Наталія Міняєва (справжнє ім’я, після заміжжя – Наталя Рудіна) народилася 31 березня 1974 року в Дзержинську. Дівчинка росла у звичайній працьовитою сім’ї: батько Анатолій Миколайович працював заступником головного енергетика на заводі, а мати Людмила Павлівна була лаборантом.

З раннього дитинства Наталі проявляла організаторські здібності і нескінченну діяльність, вона не могла ні хвилини сидіти без діла. У школі вона вчилася відмінно, паралельно встигаючи брати участь у всіх творчих видах діяльності. Дівчинка також була популярною у своїх однокласників, які легко визнавали її своїм неформальним лідером, завдяки доброзичливому характеру і товариськості. Вчителі також не могли натішитися талановитої і розумної учениці, яка була прикладом ідеального поведінки.

Співачка Наталі в юності фото дивитися

У 1983 році Наталі разом з подружками відвідала музичну школу, після чого вмовила батьків віддати її в клас по фортепіано. У школі дівчинка навчалася також вокальному виконанню протягом семи років. Наталі стала складати пісні, а також самостійно навчилася грі на гітарі. Вона брала активну участь в музичних конкурсах, а пізніше разом зі своїм колективом виступала на міських фестивалях.

У 1990 році дівчину запросили взяти участь в зйомках документального фільму, присвяченого її рідному місту. Наталі не тільки успішно пройшла кастинг, але і отримала головну роль в картині. Вона також їздила в Санкт-Петербург на легендарну студію “Ленфільм”, щоб озвучити стрічку. Зйомки у фільмі в чималому ступені посприяли підвищенню популярності артистки в рідному місті.

На фото Співачка Наталі

Наталі скільки років? – вік 43 роки

А чи знаєте ви що Наталі вийшла заміж в 17 років і з тих пір щаслива в шлюбі.
Лауреат і постійний учасник конкурсу «Пісня року».

Незважаючи на активну музичну діяльність, Наталі мріяла стати педагогом і застосовувати свої таланти для навчання дітей. У 1991 році вона з легкістю поступила в педагогічне училище Дзержинська, а по його закінченні дівчина влаштувалася в місцеву школу вчителькою. У 1993 році вона разом з чоловіком переїхала в Москву.

Свої перші кроки в музичній індустрії Наталі зробила, коли їй було всього 16 років. Коли дівчинка ще вчилася в школі, її молодший брат Антон привів сестру в музичний колектив “Шоколадний бар”. Хлопці виступали на місцевих фестивалях і концертах. Тоді ж Наталі познайомилася з Олександром Рудін, який в подальшому надав неабиякий вплив на життя і творчість співачки.

Завдяки Рудину хлопці записали два касетних альбому: “Супербій” і “Поп-галактика”. Багато пісень дівчина вигадала самостійно ще в ранніх класах школи. Рік по тому вона стала вокалісткою групи, яка домоглася більшої популярності під назвою “Поп-галактика”.

Співачка Наталі відмінно виглядає дивитися фото

Наталі прекрасно розуміла, що в невеликому містечку їй не добитися популярності і популярності, і вирішила спробувати щастя в столиці. У 1993 році вона разом зі своїм чоловіком і продюсером Рудін переїжджає в Москву. Олександр доклав неймовірну кількість зусиль, щоб талант його дружини був помічений. Він вийшов на відомого столичного продюсера Валерія Іванова і передав йому на прослуховування перші касети Наталі. Іванов зважився взяти молоду співачку під своє крило і зайнявся її розкруткою.

У 1994 році Наталі видала свій перший офіційний альбом як сольна виконавиця під назвою “Русалочка”. Платівка була видана невеликим тиражем у дві тисячі копій, однак це не завадило їй знайти свою аудиторію. Довгий час виконавиця була змушена задовольнятися участю в якості “розігріву” у більш іменитих колег, позначалися важкі часи.

Справжня популярність прийшла до Наталі завдяки виконанню пісні “Вітер з моря дув”. Дівчина виконувала її на гітарі з тринадцяти років і навіть не могла уявити, що саме вона зробить її знаменитою. Робота композитора Олександра Шульгіна допомогла пісні придбати більш яскраве і запам’ятовується звучання, Вона стала заголовною до альбому “Вітер з моря”, який вийшов в 1998 році. Пісня миттєво стала хітом, зробивши Наталі зіркою.

Але не обійшлося і без казусів: на обкладинці альбому було написано “автор невідомий”, завдяки чому буквально відразу з’явилося безліч претендентів на авторство. Далі були численні суди з охочими розділити успіх пісні, проте юридично авторство закріпили за двома людьми: Юрієм Малишевим і Оленою Сокольської. Пісня користувалася приголомшливою популярністю, на кожному концерті Наталі була змушена виконувати її по три-чотири рази на прохання шанувальників.

Творчість Наталі зацікавило слухачів, її пісні здобули численних шанувальників. Однією з найулюбленіших народом пісень стала “Черепашка”.

Наталі продовжила видавати альбоми і кліпи, однак жоден з них не мав такого успіху як “Вітер з моря”. Потім настали роки затишшя.

У 2012 році співачка Наталі знову увірвалася в усі хіт-паради країни з композицією “О Боже, який чоловік!”. Текст для пісні написала поет-фрілансер Роза Зименс, а музику Наталі створила буквально протягом години після прочитання. Для співачки композиція стала справжнім порятунком, оскільки вже довгий час про неї згадували лише як про виконавицю одного хіта дев’яностих.

Завдяки цій пісні Наталі була номінована на премії “Повернення року” і “Іноді вони повертаються”. Кліп також користувався величезним успіхом у глядачів, за два місяці його переглянули більше двох з половиною мільйона глядачів.

Впевнено повернувшись в шоу-бізнес, у 2013 році Наталі виконала пісню-дует “Микола” з популярним співаком Миколою Басковим. Композиція користувалася успіхом, і співачку стали активно запрошувати на телебачення. Також вона отримала премію «Кращий відеокліп» від телеканалу RU.TV.

Ще один успішний дует вийшов у співачки з відомим реп-виконавцем Джіганом, з яким Наталі виконала пісню «Ти такий».

У 2014 році в свій день народження Наталі випустила новий кліп – «Шахерезада». У тому ж році вийшов однойменний альбом, присвячений 40-річчю співачки і став 12-м в дискографії виконавиці.

У 2014 році Наталі взяла участь в музичному шоу “Точно в-точь”, де виконувала пісні відомих музикантів. Ще в найпершій програмі співачка вразила членів журі, які зовсім не впізнали за образом Валентини Толкунової Наталі. Також в ході проекту вона перевтілювалася в таких виконавців, як Маша Распутіна, Сергій Звєрєв, Людмила Сенчина, Любов Орлова.

Наталі в образі Валентина Толкунової фото дивитися

Наталі була учасницею шоу «Хіт» і перемогла в ньому, виконавши у фіналі пісню «Давай зі мною за зірками».

У 2014 році співачка взяла участь у якості гості в черговому сезоні «Битви екстрасенсів». Наталі була під великим враженням від конкуруючих магів, які, за її словами, змусили багато про що в житті задуматися. Найбільше виконавицю вразило пророцтво переможниці сезону Вікторії Райдос, навіть не увійшло в ефір. Майбутня зірка шоу застерегла від біди молодшого сина Наталі, попросивши її позбутися подарованого йому велосипеда. Виконавиця спочатку не надала значення словам відьми, оскільки ніякого велосипеда хлопчикові не дарували. Однак після повернення додому їй повідомили, що дід купив внуку велосипед. Будучи ураженої до глибини душі, Наталі виконала наказ і до сих пір впевнена, що зробила правильно і захистила свою сім’ю.

Співачка Наталі зараз фото дивитися

У червні 2015 року було ведучою ток-шоу “Розсудять люди” на телеканалі “Росія-1”.

Також Наталі озвучила Радість в мультфільмі «Головоломка».

У 2015 році в день народження президента Росії Володимира Путіна Наталі презентувала пісню «Володя». У 2016 році вийшов сингл «Запитай Пригожина».

Особисте життя співачки

Зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Рудін Наталі познайомилася ще школяркою. Вони зустрілися після виступу дівчата на місцевому рок-фестивалі, і між ними зав’язався роман. Олександр душі не чув у своїй обраниці і у всьому намагався їй допомогти. Саме він став ініціатором ідеї записати її перші касети. Коли Наталі виповнилося 17 років, пара зіграла весілля.

Співачка Наталі з чоловіком фото дивитися

Чоловік багато зробив для кар’єри дружини, він знаходив продюсерів і композиторів, які працювали зі співачкою. Разом вони переїхали в Москву і боролися за місце під сонцем в російському шоу-бізнесі.

Подружжя тривалий час не могли завести дітей. У свій час Наталі навіть зневірилася і разом з сестрою ходила до місцевих знахарок. Вимолювали дітей у Бога, про що відверто розповіла в одному з ефірів програми Андрія Малахова «Пусть говорят».

Співачка Наталі з дітьми фото дивитися

За десять років у неї сталося кілька викиднів, а коли в черговий раз артистка дізналася про свою вагітність, вона дуже переживала за збереження і здоров’я дитини. На щастя, все обійшлося, і в 2001 році у сім’ї Рудін з’явився довгоочікуваний первісток, якого назвали Арсенієм. Через 9 років у них народився другий син Анатолій.

Повернулася популярність змусила Наталі в 2014 році зареєструватися в Інстаграме. Зараз співачка активно веде свій аккаунт, раз у раз балуючи шанувальників фотографіями з професійному та особистому житті.

Співачка Наталі в купальнику фото дивитися

У 2016 році Наталі вразила фанатів демонстрацією прекрасної фігури і численних фото в купальнику. Співачка дійсно сьогодні виглядає не гірше, ніж в молодості.

Співачка Наталі вагітна третьою дитиною фото дивитися

Головна подія 2017 року життя співачки також не пов’язане з творчістю. 42-річна Наталі вагітна третьою дитиною і повинна знову стати матір’ю в квітні. За словами виконавиці, вони з чоловіком дуже щасливі, адже свого часу у Наталі були проблеми з дітонародженням. І ось популярна співачка незабаром стане багатодітною мамою.

Погодьтеся, пологи ніяк не позначилося на її фігурі. Наталі зуміла вчасно увійти в форму за допомогою занять в тренажерному залі і правильного харчування. Хочеш залишатися на піку популярності – будь кращою не тільки в творчості, а й у своєму зовнішньому вигляді, а для цього треба трохи попрацювати.

7 квітня 2017 року Наталі стала мамою втретє. Вона народила сина в одному з пологових будинків Москви – малюк з’явився на світ з вагою 3500 г і зростом 51 см.

Вікіпедія СПІВАЧКИ НАТАЛІ

Відеографія – кліпи співачки Наталі – Вікіпедія
Рік Кліп Режисер Альбом
1996 «Снігова троянда» Григорій Константинопольський «Снігова троянда»
1996 “Зірка на ім’я Сонце” Ігор Зайцев «Вітер з моря»
1997 “Вітер з моря дув” Ігор Зайцев «Вітер з моря»
1998 «Хмари» Ігор Зайцев «Считалочка»
1999 «Не стерпів, що не полюбилося» Ігор Зайцев «Считалочка»
1999 «Считалочка» Ігор Зайцев «Считалочка»
2000 «Черепашка» Ігор Зайцев «Перше кохання»
2000 « Перше кохання” Ігор Зайцев «Перше кохання»
2001 «Часто-Часто» Ігор Зайцев «Красуня – не красуня»
2002 «Цукерка» Сергій Антонов «Не закохувався»
2002 «Світ без тебе» Георгій Тоидзе «Не закохувався»
2003 «Море кольору джинсів»
2003 «Все, що мені треба» Ігор Зайцев «Все, що мені треба»
2004 “Ось як” Ігор Зайцев «Все, що мені треба»
2006 «Вітер з моря дув (Remake)» (Версія 2006 року) Альберт Хамітов «Сімнадцять миттєвостей любові»
2013 “О Боже який чоловік!” Марія Скобелєва «Шахерезада»
2013 “Микола” (Дует з Миколою Басковим) Сергій Ткаченко «Шахерезада»
2014 «Шахерезада» Марія Скобелєва «Шахерезада»
2014 «Сукня на бретелях» Марія Скобелєва «Шахерезада»
2014 «Новорічна» Марія Скобелєва «Шахерезада»
2015 “Ти такий” (Дует з MC Doni) Рустам Романов TBA
2015 «Володя»

У 2014 році співачка взяла участь у телешоу «Точно в-точь» на Першому каналі російського телебачення, де за підсумками голосування журі в 6 випусках (з 14, що транслювалися в телеефірі з 2 березня по 8 червня 2014 роки) набрала максимально можливу кількість балів (25) за образи наступних артистів:

Марина Ладиніна в образі Галини Пересвєтова з фільму «Кубанські козаки» з піснею «Яким ти був»
Маша Распутіна з піснею «Роза чайна»
Крістіна Орбакайте з піснею «Світ, в якому я живу»
Сергій Звєрєв з піснею «Алла»
Людмила Сенчина з піснею «Попелюшка»
Сі Сі Кетч з піснею «Heaven and Hell»
А також представила наступні образи:

Любов Орлова в образі Анюти з кінофільму «Веселі хлопці» з піснею «Тюх-Тюх-Тюх-Тюх»
Надія Кадишева з піснею «Тече струмок»
Валерія з піснею «Годинки»
Валентина Толкунова з піснею «Стою на полустанку»
Тетяна Буланова з піснею «Не плач»
Ольга Зарубіна з піснею «На теплоході музика грає»
Олена Апіна з піснею «Електричка»
Алсу з піснею «Іноді»
31 березня 2014 року Наталі випускає новий кліп під назвою «Шахерезада».

дивитися фото

Найпопулярніший хіт артистки, мабуть, «О, Боже, який чоловік!». Кліп на цю пісню отримав більше 30 мільйонів переглядів в інтернеті.

Дивитися безкоштовно фото біографію і особисте життя Наталі http: // сайт /. Все про Наталі є на мобільних телефонах онлайн.

Нещодавно на російську естраду з вибуховим хітом повернулася співачка Наталі. Її пісня «О боже, який чоловік» порвала всі хіт паради. Так само 15 років тому дівчина знайшла небувалу популярність з музичним хітом «Вітер з моря дув». Нарешті, вона зважилася розповісти шанувальникам про своє особисте життя всю правду.

На початковому етапі кар’єри, співачці заборонили розповідати пресі про те, що вона заміжня, це було нелегко. Але тепер вона готова розкрити карти. Весілля з Олександром Рудін юна співачка зіграла аж в 17 років, і до цих пір не пошкодувала про своє рішення. А познайомилася з чоловіком дівчина в 16 років, обранець був на 4 роки старший коханої. Але це не завадило їм створити сім’ю.

Весілля Наталі та Олександра Рудіна

Наталі зустріла чоловіка на фестивалі, де вступала. Олександр підійшов до співачки і запропонував їй записати пісні. Так зав’язався роман, який пізніше переріс в шлюб. Про дітей подружжя задумалися не відразу. Якось раз дівчина завагітніла, але на ранньому терміні стався викидень, така ж ситуація повторилася ще раз.

Наталі з синами

І так вийшло, що першу дитину Наталі змогла народити лише через 9 років. Це було дуже складно, вона вже перестала сподіватися на диво. Але доля виявилася прихильною до співачки і подарувала їм з чоловіком 2 синів. Але на цьому подружжя зупинятися не збираються, вони дуже хочуть дочку.

Наталі з чоловіком

Так само з’ясувалося, що за той час, поки Наталі була в тіні, вона встигла зробити собі пластичну операцію на груди. Це додало їй впевненості в собі. Таке рішення співачка прийняла після пологів. Так само їй довелося трохи підправити губи ботоксом. Але це незначні зміни, і вони змінили дівчину на краще.

Про автора

admin administrator