Салат із капусти з апельсином

Авторadmin

Салат із капусти з апельсином

Рецепт з квашеної капусти з апельсином

Салат з квашеної капусти з апельсином, родзинками і червоною цибулею, заправлений нерафінованою соняшниковою олією з цукром. Вітамінна, відмінна закуска навіть на святковому столі.

Інгредієнти для салату з апельсином

  1. Капуста білокачанна / Капустa (банка 0,5 л квашеної капусти) – 1 бан.
  2. Апельсин (великий) – 1 шт
  3. Ізюм – 2 ст. л.
  4. Цибуля червона (опціонально, за смаком) – 0.25 шт
  5. Соняшникова олія (за смаком, олію можна взяти будь-яку, вами улюблену) – 2 ст. л.
  6. Цукор (за смаком) – 1 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Апельсин потрібно взяти великий і соковитий. Ізюм запарити окропом. Цибулю в салат можна не класти зовсім. Я взяла зовсім небагато червоної цибулі і нарізала її, очистити і часточки звільнити від білої плівки. Робимо це над посудом, щоб не втратити апельсиновий сік. Розбираємо часточки пальцями на довільні шматочки.

Потрібно взяти великий салатник, де зручно буде з’єднати всі інгредієнти. Викладаємо капусту без розсолу. Додаємо апельсин шматочками разом з соком, родзинки. Запарений ізюм потрібно відкинути на ситечко, щоб злилася рідина, перед тим як викласти його в салатник. Додаємо цибулю за бажанням. Заправляємо олією з цукром за смаком. Масло можна взяти будь-яке, вами улюблене! Все з’єднуємо.

Салат із квашеної капусти з апельсином

Інгредієнти для – Салат із квашеної капусти з апельсином

Як смачно приготувати – Салат із квашеної капусти з апельсином

Апельсин потрібно взяти великий та соковитий. Родзинки запарити окропом. Цибулю в салат можна не класти зовсім. Я взяла зовсім трохи червоної цибулі і нарізала її тонко.

Апельсин потрібно очистити і часточки звільнити від білої плівки. Робимо це над посудом, щоби не втратити апельсиновий сік. Розбираємо часточки пальцями на шматочки довільні.

Потрібно взяти великий салатник, де зручно поєднати всі інгредієнти. Викладаємо капусту без розсолу. Додаємо апельсин шматочками разом із соком, родзинками. Родзинки запарений потрібно відкинути на ситечко, щоб злилася рідина, перед тим як викласти його в салатник. Додаємо цибулю за бажанням. Заправляємо олією з цукром за смаком. Олію можна взяти будь-яку, вами улюблену! Все з’єднуємо.

Перекладаємо салат у салатник для подачі та ставимо на стіл.

Рецепти салатів з капусти на зиму

Капуста — дивовижний продукт, з яким можна створити безліч смачних страв. Вирішивши заготовити її на зимовий період, найкраще, зрозуміло, зробити салатик. Нашатковані білосніжні качани чудово поєднуються з іншими овочами.

Який салат приготувати з капусти на зиму

Самостійна домашня заготовка – не настільки складна справа, як може здатися на перший погляд. Головне, визначитися як готувати! Перед початком роботи слід вивчити рецепти салатів з капусти на зиму, складені досвідченими господинями, підкреслюючи найбільш цікаві і відповідні варіанти. Заготовлюючи салати, кухарі вдаються до допомоги найрізноманітніших інгредієнтів. У хід нерідко йдуть такі терті або різані “дари городу”: морква, буряк, солодкий перець і помідори, в окремих випадках додають яблука, які надають страві солодкуватий присмак, а можна навпаки, додати часник, цибулю або пекучий перчик чилі – для пікантності.

П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах:

  1. Морква.
  2. Цукор.
  3. Болгарський перець.
  4. Оцет.
  5. Цибуля ріпчаста.

Для посилення аромату і додання незвичайних ноток застосовують різні спеції, перець горошком або паприку. Не варто забувати про сіль, цукор і оцет. Залежно від особистих переваг, кожна людина створює унікальне творіння, тому не можна знайти дві однакових заготовки, навіть якщо їх заготовили з однакових продуктів. У зимову пору стіл прикрасить апетитне частування, яке можна подавати окремо або як гарнір до м’яса і риби!

Солянка на зиму з опеньками виходить з незвичайним смаком – з’являється та сама характерна впізнавана грибна нотка. А овочевий смак солянки посилюється попередньою обсмажуванням

Апетитний салат з кабачків і капусти на зиму стане оригінальною закускою для вашого столу. Заготівлю можна використовувати як самостійну легку страву, так і як доповнення до м’

Таку закатку ще називають ледачими голубцями. Ситний та ароматний салат, заготовлений на зберігання, порадує вас своїм багатим смаком та дозволить швидко подати на стіл готову закуску.

Велика кількість овочів, фантастичний смак і сильний хруст! Це все про туршу, приготовану за болгарським рецептом. У міру гостра овочева закуска радує око. Адже на столі вона виглядає.

Обов’язковими овочами «Дунайського» салату є солодкі перці, помідори і цибуля, але її часто доповнюють капустою, огірками і морквою. Готують такий салат починаючи з кінця літа, коли перець і.

Салат для зимового столу з цих овочів, по суті, з усіх, що є на городі, буде яскравим смаковим калейдоскопом на вашому столі і доповнить м’ясні та рибні страви.

Салат на зиму з капусти з додаванням огірка, солодкого перцю і помідорів виходить дуже смачним, адже смак його визначається складом овочів. Його відносять до добірки так званих кубанських.

До нарізаних овочів додається сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, рослинна олія і частина оцту. Все перемішується і залишається на годину при кімнатній температурі.

До нарізаної капусти, огірків, перцю, ріпчастої цибулі і помідорів додається соняшникова олія, оцет, сіль і цукор. Все перемішується і залишається на 2 години. Потім все розкладається по банках,.

До нарізаної капусти, томатів, перцю, цибулі і моркви додається подрібнений кріп і петрушка. Все перемішується і туди додається лавровий лист з сіллю. Далі салат вариться 15 хвилин, до.

До нарізаної капусти, моркви, цибулі та перцю додається сіль, цукровий пісок, оцет і соняшникова олія. Все добре перемішується і розкладається по банках. Салат залишається при кімнатній температурі на.

До нарізаної капусти, моркви, цибулі і болгарського перцю додається цукор, сіль, рослинна олія і оцет. Все розкладається по чистим банкам, стерилізується і відправляється на зберігання.

Якщо ви любите ароматні і пікантні закуски, то цей варіант капусти пелюстка точно припаде вам до смаку. У ній поєднується солодкість хрусткого листя капусти і гострота спецій.

Квашені і мариновані овочі – це джерело корисних речовин і вітамінів, які так необхідні організму взимку. Маринована капуста завжди йде на ура. Цей класичний рецепт капусти пелюстки обов’

Хрустка капуста прямо до Вашого столу в зимовий морозний вечір – що може бути краще. Вона прекрасно доповнить будь-які картопляні та м’ясні страви, а також додасть вітамінів в.

Яскрава, соковита і в міру гостра капуста пелюстка. На свій смак ви можете збільшити кількість часнику і зробити її ще більш пікантною. Для приготування цієї закуски краще вибирати.

Закуска ідеально підходить для харчування в Великий піст і для вегетаріанців. У процесі приготування пам’ятайте, що капусту краще злегка не доварити, ніж вона вийде перевареною.

А така зимова заготівля з цвітної капусти полюбиться в томатному соку, особливо може сподобатися любителям маринованого солодкого перцю. Використовувати її ви можете не тільки як гарнір або закуску,.

Дуже смачний і корисний салат зі свіжих овочів. Капустка, перець, морква і цибуля виходять хрусткими, а томати дуже ніжними. Сам салатик готується досить швидко і просто – якихось.

Про автора

admin administrator