Скільки часу потрібно смажити курячу печінку

Авторadmin

 Скільки часу потрібно смажити курячу печінку

Підсмажте цибулю на сковороді до золотистого кольору. Викладіть на сковороду очищену курячу печінку та підсмажте не більше 5 хвилин. Додайте сметану і протушкуйте на невеликому вогні до готовності (в середньому 10 хвилин). Готову курячу печінку прикрасьте подрібненою зеленню, подавайте з овочами або картоплею.27 квіт. 2018 р.

Як смажити курячу печінку в сметані і цибулею Цибулю почистити, нарізати кубиками. Злегка обсмажити на олії, але не до появи золотистої скоринки, а лише до прозорості. Покласти на подушку із цибулі печінку. Обсмажувати все разом 7 хвилин.

Печінку можна попередньо обшпарити окропом. Потім, необхідно зробити невеликий надріз за допомогою гострого ножа, вкласти великий палець під плівку і акуратно відокремлювати її, допомагаючи іншими пальцями; Крім того, для полегшення очищення можна посипати сирий продукт великої кухонної сіллю, або вмочити в неї пальці.

Шматочки печінки спочатку обваляйте в борошні, потім умочіть у кляр. У сковороді розігрійте олію і смажте печінку з двох богів, по 3-4 хвилини з кожного, до золотистої скоринки. Викладіть готову печінку на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Потім перекладіть у тарілку і подавайте теплою.

Що ж стосується того, скільки потрібно варити печінку свинячу, то згідно з кулінарним стандартам цей процес триває від 40 до 50 хвилин. Якщо для вас витратити цілу годину — це занадто багато, розріжте субпродукт на шматочки, часточки або смуги і відваріть. У такому разі процес приготування ледь займе 20 хвилин.

Підсмажте цибулю на сковороді до золотистого кольору. Викладіть на сковороду очищену курячу печінку та підсмажте не більше 5 хвилин. Додайте сметану і протушкуйте на невеликому вогні до готовності (в середньому 10 хвилин). Готову курячу печінку прикрасьте подрібненою зеленню, подавайте з овочами або картоплею.





Вчитися розуміти, скільки смажити курячу печінку на сковороді, краще на практиці. Для цього можна розглянути найпоширеніший варіант, який вимагає мінімальний набір інгредієнтів. Знадобиться тільки: 1. куряча печінка, сіль, ріпчаста цибуля і пшеничне борошно. Приготувати таку …

Про автора

admin administrator