Скільки пекти Підчеревок у фользі

Авторadmin

Скільки пекти Підчеревок у фользі

– YouTube. Маринуємо сало: часником, перцем, лавр. листом; додаємо сіль, цукор, паприку- залишаємо на 2 години ( мінімум) Запаковуємо в фольгу або рукав і в духавку розігріту до 200'С, на пів години, потім зменшуємо t 180'C і випікаємо 15 хвилин– розгортаємо та рум' янимо сало ще 15 хвилин. Смачного!

Можна запікати на пергаменті, а можна і в фользі (обернути підчеревину або накрити фольгою). Відправити у духовку і запікати 30 хвилин при 200°С, потім ще 30 хвилин при 180°С. За 10-15 хвилин до готовності можна відкрити фольгу й зарум'янити сало.

Запікала я шпондер вагою 2 кг протягом 2 годин, в попередньо розігрітій духовці, звичайний режим, при температурі 180'С. За 20 хвилин до завершення запікання, розгорнула папір зверху, щоб підчеревок добре підрум'янився. Час запікання залежить від ваги м' яса – 1 кг свинини запечеться за 1 годину (1 год10 хв.)

Як і скільки запікати сало Шматок сала вагою приблизно 500 г потребує приблизно 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. Якщо ви запікатимете більший суцільний шматок, часу треба буде більше.

М'ясо помити, просушити паперовими рушниками, обсипати спеціями, сіллю та гарно промассажувати м'ясо… Взяти форму, вистелити фольгою та пергаментом та вкласти наше м'ясо, гарно завернути та запікати в розігрітій духовці при температурі 180 гр. 50 мин. Потім розвернути і ще 10хв.





Ця страва добре підходить практично до кожного гарніру. А також з них виходять смачні і ситні бутерброди, які можна взяти на обід на роботу або пікнік. Необхідні продукти: 1. Підчеревок – 1 кг; 2. Часник – 5 зубчиків; 3. Базилік – 1 ч. л.; 4. Чебрець — 1 ч. л.; 5. Чорний перець – 1.5 ч. л.; 6. Паприка – …

Про автора

admin administrator