Як користуватися гімалайською сіллю у лазні

Авторadmin

Як користуватися гімалайською сіллю у лазні

Така сіль підходить для приготування гарячих та холодних страв, а також для засолювання овочів, грибів, риби. Відомі кухарі вже давно використовують гімалайську сіль замість звичайної, а їжа з нею виходить набагато кориснішою та смачнішою. У деяких ресторанах нею також прикрашають страви.

Гімалайська рожева сіль Така сіль має рожевий колір через незначну кількість оксиду заліза (іржі). За результатами дослідження, вона містить більшу кількість кальцію, заліза, калію та магнію, ніж кухонна. Головна відмінність від інших солей – аромат та колір.

Видобувають спецію вручну, не використовуючи жодних вибухові речовини, після чого сушать її на сонці. Продукт має ніжно-рожевим кольором (завдяки оксиду заліза), і має різний розмір – від дрібнозернистої до великої кристалічної. За смаком ця сіль не така солона, як звичайна, крім того вона має специфічний аромат.

Застосування гімалайської солі У всьому світі гімалайської солі знайшли застосування в кулінарії, медицині, а так само в побуті. Так в медицині використовують розчини гімалайської солі для насичення систем організму корисними мікроелементами, соляні ванни призначаються в якості лікування хвороб суглобів і хребта.

Гімалайська (рожева) сіль — вид кам'яної солі з мінеральними домішками. Єдине в світі її родовище знаходиться в соляних копальнях Кхьюра в Пакистані.





Найбільш великі родовища солі знайдені в Пакистані. Утворилася порода із суміші океанської солі і розплавленої магми. Добувають її вручну. Видобуток гімалайської солі Про цілющі здібності кристалів було відомо тибетським …

Про автора

admin administrator