Як потрапити до Китаю 2022

Авторadmin

Як потрапити до Китаю 2022

Для громадян України віза в Китай потрібна. У зв'язку з тим, що Консульства Китаю в України тимчасово не здійснюють прийом іноземців, громадяни України мають звертатися до закордонних дипломатичних установ КНР в сусідніх країнах. Правила оформлення візи в кожній окремій країні можуть відрізнятися.

Візу в Китай українцям можна самостійно отримати в посольстві, вона коштує 70$, звичайний термін виготовлення – 7 робочих днів. Ваш закордонний паспорт повинен бути дійсний більше 6 місяців на момент отримання дозволу на в'їзд в аеропорту при транзиті або візи в Посольстві.

В Японії дійсно є на що подивитися. Але для того щоб потрапити в цю країну громадянам України потрібна віза. Оформлення візи в Японію може зайняти від 4 до 30 днів. Рішення про дозвіл на в'їзд приймають не в посольстві, а в Міністерстві закордонних справ Японії, ось чому весь процес займає стільки часу.

Для оформлення е-Візи необхідно:

  1. Зареєструватись на веб-платформі МЗС.
  2. В режимі онлайн заповнити анкету, завантажити фотокартку та скановані копії документів (паспорт, запрошення та ін.), сплатити онлайн банківською карткою консульський збір.
  3. Отримати готову е-Візу на електронну пошту (надсилається у форматі pdf).

Для подорожей до Китаю в 2024, українці повинні оформити візу. Визначення типу візи залежить від мети візиту – туризм, бізнес, тощо. Отримання візи в Китай можливе через консульство або візовий центр, що уповноважені у цих справах.





Авіакомпанії додають страховку в процес придбання квитка і розраховують, що ви не будете розбиратися з …

Про автора

admin administrator