Як правильно чистити та смажити гриби

Авторadmin

Як правильно чистити та смажити гриби

У сковороді розігріти олію, викласти гриби та обсмажити їх упродовж 15-20 хвилин, постійно помішуючи на середньому вогні. Цибулю очистити й нарізати півкільцями. Додати її до грибів, посолити та поперчити, перемішати. Накрити сковороду з грибами кришкою і тушкувати їх близько 30-40 хвилин, постійно помішуючи.

На сковорідку додайте 2 ст. л. олії для смаження та розігрійте. Викладіть шматочки білих грибів, поперчіть за смаком, за потреби досоліть та смажте 15 хв – 20 хв хвилин, до золотавої скоринки.

Подрібнену цибулю обсмажити в розтопленому вершковому маслі до легкого золотистого відтінку, додати підготовлені гриби і смажити, помішуючи, на середньому вогні до повного випаровування рідини. Коли гриби зарум'яняться, посолити їх, поперчити, влити сметану і тушкувати на повільному вогні під кришкою 10-15 хвилин.

Гриби активно вбирають в себе рідину, стаючи водянистими й несмачними. Тому миють цей продукт лише під проточною водою і досить швидко. Потім важливо позбавити їх зайвої вологи, обмокнувши паперовим рушником. Кінчик ніжки обов'язково відрізають.

За словами кухаря, гриби краще смажити на оливковій олії або топленому маслі. Спочатку обсмажте гриби на оливковій олії, а перед додаванням цибулі додайте трохи вершкового масла. Також більшість грибів при смаженні можуть виділяти сік, який необхідно випарувати.





Щоб у вас вийшли смачні гриби зморшки, запасіться: 1. Сморчками – 600 г 2. Лаймом – 2 шт. Процес приготування: 1. Сморчки помийте, підготуйте до …

Про автора

admin administrator