Як правильно розморозити щучу ікру

Авторadmin

Як правильно розморозити щучу ікру

Як розморозити Для цього просто перенесіть банку з делікатесом з морозилки до основної камери холодильника. Таким чином ікра розморожується поступово протягом кількох годин. Важливо, що повторне заморожування продукту не допускається, а їсти його рекомендується протягом 1-2 днів.

Видаліть оболонку і висипте ікринки в миску, залийте окропом і акуратно перемішайте виделкою, щоб вони не полопалися. Ікринки, які випливли на поверхню, приберіть – вони зіпсовані. Викладіть ікру в сито і промийте холодною проточною водою кілька разів.

Заморожувати ікру доцільно лише в крайньому разі, оскільки під час цього процесу втрачається багато корисних властивостей. Для заморожування рекомендується використовувати вакуумні харчові пакети, а зберігати продукт в морозильній камері слід не більше як рік. Повторно заморожувати ікру вже не рекомендується.

Інакше після заморожування і подальшої розморожування вона практично повністю втратить свій презентабельний зовнішній вигляд, та й смакові якості теж постраждають. Обов'язково зверніть увагу на термін зберігання ікри, вказаний на банці. Не тримайте банку в холодильнику відкритою більше п'яти днів.

Для оптимального збереження своїх властивостей ікру слід зберігати при температурі від -2 до +6 градусів за Цельсієм. Такі умови забезпечують збереження текстури, аромату та смакових характеристик продукту.





Що нам потрібно: 1. щуча ікра 500г; 2. 3 столових ложки солі; 3. Соняшне масло 100г. Коли наша ікра промита, ми починаємо засипати її сіллю. Для цього нам також потрібна вилка. Беремо її та починаємо дуже добре мішати її до появи піни. Далі виливаємо ⅔ частини масла та знову …

Про автора

admin administrator