Як правильно вибрати гусака

Авторadmin

Як правильно вибрати гусака

У разі застосування для відтворення стада природного парування на одного гусака повинно припадати не більше 3–4 гусок.

Як дізнатися, скільки готувати гуску Проткніть її спицею – якщо з отвору витече прозора рідина, м'ясо готове, і зазвичай цей процес займає від півтори до трьох годин. Починати запікання можна з максимальної температури, поступово знижуючи її до 180 градусів.

6) Помістити гуску до розігрітої духовки й запікати 25 хвилин, а потім зменшити температуру до 160˚С і пекти ще 3-3,5 години. Залежно від розміру птиці та температури м'яса на початку приготування, в середньому потрібно 30 хвилин на кожен кілограм, щоб гуска добре пропеклась.

Гусь (30)

  • Гусак запечений з чорносливом і яблуками гусак•Рису•яблука•чорнослива•Мед•Сіль•Перець …
  • Бульйон з гусака та гусячих потрошків у мультиварці …
  • Гуска фарширована айвою …
  • Холодець із гусака з желе …
  • Гусак запечений …
  • Запечённый гусь 🍗пальчики оближешь …
  • Рождественский гусь с яблоками к праздничному столу …
  • Гусь в духовке

В середньому домашній гусак живе 18-20 років, а, наприклад, тривалість життя Володимирського глинистого гусака – 25-30 років.





Інгредієнти 1. 1 гусак 2. 300 г печінки 3. 5 зубчиків часнику 4. 6 яєць 5. 120 г вершкового масла 6. Сіль 7. Перець за смаком Приготування Гусака випатрати, натерти сіллю. Білки збити, з’єднати з подрібненої печінкою, жовтками, маслом, товченим часником, посолити, поперчити. Нафарширувати …

Про автора

admin administrator