Як правильно запарити чорнослив

Авторadmin

Як правильно запарити чорнослив

Чорнослив промити і залити на 5-10 хв. гарячою водою, щоб він розм'як. Якщо використовується сушений чорнослив, то його слід замочити на довший час або трошки проварити. Горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, час від часу помішуючи.28 січ. 2015 р.

Якщо з'їдати щодня по 5 штук, це сприятиме виведенню шкідливих речовин з організму, зменшенню запорів та покращенню роботи кишківника.

Перед вживанням чорнослив потрібно замочувати у прохолодній воді.

Включіть у свій раціон багато продуктів із високим вмістом клітковини, зокрема квасолю, багато зелені, овочі, фрукти, цільнозернові злаки, крупи та висівки. Вживайте менше продуктів із низькою кількістю клітковини, таких як оброблені продукти, а також молочні та м'ясні продукти. Пийте багато рідини.

Інше дослідження, опубліковане 2021 року, показало, що вживання 50-100 грамів чорносливу (приблизно від 5 до 10 штук) щодня пов'язане зі зниженням ризиків серцевих захворювань.

Фахівець нагадала, що деяким людям вживати чорнослив протипоказано. Зокрема, це стосується тих, хто має синдром подразненого кишечника, виразковий коліт, хворобу Крона, алергію, шлункові проблеми. До того ж може бути індивідуальна непереносимість чорносливу.





Сушена слива – джерело вітамінів, макро – і мікроелементів, полісахаридів і біофлавоноїдів. У ній багато вітаміну с і фолієвої кислоти, а також вітамінів групи B, які необхідні для правильної роботи кишечника. Чим корисний чорнослив: 1. усуває відчуття важкості після їжі; 2. позбавляє від …

Про автора

admin administrator