Як смачно зварити полуничне варення на зиму

Авторadmin

Як смачно зварити полуничне варення на зиму

Зміст:

Смачне полуничне варення на зиму – 5 кращих рецептів варення з полуниці

Доброго дня, дорогі мої! Напевно, вже в багатьох на дачі пішла перша полуниця. Однак для варення найкраще підійде найпізніша, дрібна.

Його калорійність складає 280 ккал на 100 грам продукту. Полуничне варення, мабуть, моє улюблене ласощі! Я його люблю і каші, і на хліб з маслом.

Досвідчені господині рекомендують варити його в товстостінній каструлі. Якщо вам хочеться варення погустіше, то вываривайте його після закипання не 10 хвилин, а в два рази більше, щоб соку майже не залишалося. Або ж зливайте періодично цей сироп, щоб не тримати полуницю на плиті занадто довго. Приємного вам кулінарної творчості!

Полуничне варення «П’ятихвилинка» – рецепт на зиму

Тут не потрібно, як зазвичай, кілька разів виварювати це ласощі. При цьому варення виходить густим і дуже смачним. Спробуйте самі!

Цікаве: Салати з огірків на зиму — 5 найбільш смачних рецептів

Інгредієнти на 1 кг полуниці:

Спосіб приготування по етапах:

Полуницю ретельно промиваємо і видаляємо з неї зайвий сміття.

Очищаємо її від зелених чашолистків.

Полуницю викладаємо в об’ємну каструлю і пересипаємо цукром. Робимо це шарами, як показано на фото!

Останній шар ягід пересипаємо цукром і залишаємо на 3-4 години, щоб утворився сік. Потім додаємо цукор, що залишився.

Ставимо полуницю на повільний вогонь і чекаємо закипання. Через 5 хвилин після закипання додаємо лимонний сік, розмішуємо, періодично прибираючи пінку, і кип’ятити ще 5 хвилин.

Розкладаємо готове ласощі за чистим банками зберігаємо в погребі чи холодильнику. Приємного апетиту!

Дивіться також

  • Сукуленти: 90 фото з назвами, види, правила догляду
  • 10 безкоштовних програм для дизайну інтерєру і планування квартири
  • Шарлотка з яблуками в духовці – 6 покрокових рецептів
  • Курник своїми руками: ідеї, як зробити (80 фото)
  • Примула (75 фото): види, догляд та вирощування
  • Вироби з пластикових пляшок своїми руками: 70+ ідей декору для інтерєру і дачі, фото
  • Домашні кактуси (90 фото): види, як доглядати, полив
  • Клітки для кроликів своїми руками (70 фото): ідеї, як зробити
  • Багаторічні квіти для дачі та саду: 95 фото з назвами, догляд, вирощування
  • Плафон люстри своїми руками: 60 фото, ідеї як зробити
  • Квіти з гофрованого паперу своїми руками: 80 фото ідей, відео майстер-класи
  • Яловича печінка в сметані з цибулею — смачний і простий рецепт
  • Традесканція (100 фото): види, догляд та вирощування
  • Дизайн ванної кімнати в хрущовці — 70 фото інтерєрів, ідеї для ремонту
  • Спальня в сучасному стилі – 80 фото, дизайн інтерєрів
  • Вольєр для собаки своїми руками: 95 фото-ідей
  • Будиночок для кішки своїми руками: 70 фото-ідей
  • Нові 68 ідей що подарувати Дівчинці на 1 рік +ще 11 подарунків
  • Клумба своїми руками: 90 фото, красиві ідеї
  • Пеларгонія (герань): 70 фото, види та догляд
  • Квіллінг: 50 красивих ідей для декору своїми руками
  • Курячі шлунки — смачні рецепти приготування
  • Комбінування шпалер у вітальні: 70 фото, ідеї інтерєрів залу
  • Цикламен (90 фото): види, вирощування і догляд, як пересаджувати
  • Петунія (65 фото): поради по вирощуванню і догляду за квіткою
  • Дизайн однокімнатної квартири 30 кв. м.: 60 фото інтерєрів, ідеї для ремонту
  • Клумба на дачі: ідеї для ландшафтного дизайну (90 фото)
  • Огірки з морквою на зиму: 5 найсмачніших рецептів
  • Короп в духовці цілком: рецепти запікання з овочами
  • Рулет з лаваша і 5 смачних варіантів начинок
  • Мальва (80 фото): види, вирощування і догляд за квіткою
  • Стеля з гіпсокартону в дитячій: 65 фото дизайну, гарні ідеї
  • Дизайн суміщеного санвузла: 70 фото, ідеї інтерєрів
  • Хоста (55 фото): види, як виростити і правила догляду
  • Стиль шеббі-шик в інтерєрі – 110 фото, ідеї дизайну
  • Дизайн мансарди (85 фото): інтерєр спальні, вітальні, кабінету, дитячої і ванною на…
  • Настінна ключниця для передпокою (70 фото): як зробити своїми руками
  • Декоративний камінь в інтерєрі (100 фото) — Ідеї дизайну
  • Бальзамін (90 фото): види, вирощування і догляд
  • Спатіфіллум (70 фото): види, догляд, вирощування і пересадка
  • Лаванда (90 фото): види, догляд, пересадка і розмноження
  • Садові доріжки своїми руками: 50 фото, ідеї як зробити
  • Красивий паркан для приватного будинку: 80 фото та ідей дизайну
  • Як оформити ганок приватного будинку – 80 фото, красиві ідеї дизайну
  • Колір венге в інтерєрі: 95 фото, ідеї і поєднання кольорів
  • Дизайн маленької квартири – 80 фото, 10 гарних проектів інтерєрів
  • Арки з гіпсокартону в інтерєрі: 70 фото, ідеї дизайну
  • Колеус (75 фото): види, правильний догляд та вирощування
  • Біла вітальня (70 фото): ідеї дизайну інтерєрів, ремонт вітальні
  • Дизайн вітальні в заміському будинку (95 фото): ідеї ремонту приватного будинку, красиві інтерєри

Як зробити найсмачніше варення на зиму всього з 3 інгредієнтів: рецепт (відео)

Варення — улюблені ласощі в холодну пору. Приготувати його можна з різних фруктів і ягід. Раніше ми вже розповіли рецепт абрикосового варення, яке виходить дивовижним завдяки секретному інгредієнту. А сьогодні ділимося способом приготування полуничного варення із трьох простих продуктів.

Як пише “Телеграф”, рецептом полуничного варення “Мармеладні ягідки” на зиму ділиться кулінарний блог “Моє подвір’я” на Youtube. Цілі ягоди у кисло-солодкому сиропі дають неймовірний смак.

Складові:

  • 1,5 кг полуниці;
  • 750 г цукру;
  • сік лимона (лимон 150 г).

Спосіб приготування:

  1. Дрібну ягоду розім’яти, викласти у ємність.
  2. Як тільки закипить — висипати решту ягод.
  3. Варити на помірному вогні півгодини.
  4. Помішувати обережно, знімаючи пінку.
  5. Всипати цукор, додати лимонний сік.
  6. Варити ще півгодини.
  7. Налити в сухі простерилізовані банки і закатати.

Раніше “Телеграф” розповідав, як зробити варення, в якому не треба варити ягоди полуниці. Такі ласощі вийдуть не тільки смачними, але й дуже корисними.

Швидкий рецепт. Варення з полуниці на сковороді від Євгена Клопотенка

Я сподіваюся, ви вже наїлися полуниці, і готові заготовлювати її на зиму. Щоб потім і на оладки, і на млинці, і на тости, і в десерти додавати полуничне варення, що нагадуватиме про літо. Методів приготування джемів і вареннів чимало, я пропоную спробувати трішки пришвидшений рецепт – на сковороді.

Поради з приготування полуничного варення на сковороді

Обирайте свіжі та дозрілі полуниці. Варення – це не метод утилізації підпсованих ягід. Це метод заготувати класні літні ягоди на зиму. Тому обирайте свіжі, соковиті полуниці, що мають насичений червоний колір та приємний аромат.

Використовуйте антипригарну сковороду, щоб ягоди не пригорали, а перемішувати їх було простіше. Перед початком готування переконайтеся також, що ваша сковорода чиста та суха.

Розливайте варення по стерилізованих банках, щоб воно могло зберігатися всю зиму. Стерилізувати їх можна в духовці, мікрохвильовці, на пару чи в посудомийці. За цим рецептом виходить орієнтовно 2 півлітрові банки, але все залежатиме від розміру ваших полуниць.

Легкий літній десерт. Тарт з полуницею без випічки

Класичний рецепт. Варення з черешні без кісточок

Як приготувати варення з полуниць на сковороді

Інгредієнти

Варення з полуниці на сковороді: покроковий рецепт

Вимийте 1 кг полуниць і приберіть з них хвостики. Розігрійте сковорідку та вилийте на неї 50 мл води. Викладіть полуницю.

Додайте на пательню 600 г цукру та ретельно все перемішайте. Варіть 10 хвилин. Коли варення закипить, зменште вогонь до середнього.

Додайте 0,3 ч.л. лимонної кислоти, перемішайте та варіть іще 20 хвилин до загусання. Якщо на поверхні з’являтиметься пінка, знімайте її.

Готове варення розлийте по стерилізованих банках і закрутіть кришками.

Залишити відгук Скасувати відповідь

Читайте також

Найкраще з можливих. Тісто для чебуреків від Євгена

Іспанська насолода. Чурос з двома видами соусу

Салат з кускусом, грейпфрутом і гранатом від Євгена

Ніжна та ароматна закуска. Рецепт баклажанів з йогуртовим

Яблучний пиріг зі згущеним молоком «Мара»: золотава скоринка

Ваш новий улюблений смаколик. Ніжні бельгійські вафлі від

Вареники з консервованою квасолею: швидкий рецепт української страви

Курячий рулет з чорносливом та сиром

Десерт мрій. Рецепт медівника від Євгена Клопотенка

Закуска з груші з сиром брі

Солодкі пампушки у фритюрі з трояндовим варенням

Смачний та простий рецепт: налисники з волоськими горіхами

Рецепт пирога з томатами та орегано на листковому

Курячі крила з апельсином на грилі

З солоною карамеллю. Витончена сирна паска від Євгена

Курячі стегна

Закарпатський баник. Дріжджовий рулет із горіховою начинкою

Салат з яєць із селерою

Мариновані солодкі помідори на 3 літрову банку за

Запечена індича грудка з сухофруктами та соусом із

Швидкий рецепт. Варення з полуниці на сковороді від Євгена Клопотенка

Інгредієнти

Follow The Directions

Варення з полуниці на сковороді: покроковий рецепт

Вимийте 1 кг полуниць і приберіть з них хвостики. Розігрійте сковорідку та вилийте на неї 50 мл води. Викладіть полуницю.

Додайте на пательню 600 г цукру та ретельно все перемішайте. Варіть 10 хвилин. Коли варення закипить, зменште вогонь до середнього.

Додайте 0,3 ч.л. лимонної кислоти, перемішайте та варіть іще 20 хвилин до загусання. Якщо на поверхні з’являтиметься пінка, знімайте її.

Готове варення розлийте по стерилізованих банках і закрутіть кришками.

h2:eq(0)’ data-code=’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’ data-block=’1’>

Товари від Шефа

Поради Клопотенка

Поради експертів

Новини

@Klopotenko

Підписатися на нас

Всі права на матеріали, розміщені на сайті klopotenko.com охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту klopotenko.com без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. © Євген Клопотенко 2024

h2:eq(1)’ data-code=’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’ data-block=’2’>

h2:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’3’>

h2:eq(3)’ data-code=’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’ data-block=’4’>

h2:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’5’>

h2:eq(0), .posts-e .post-border:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’19’>

h2:eq(1), .posts-e .post-border:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’20’>

h2:eq(2), .posts-e .post-border:eq(6)’ data-code=’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’ data-block=’21’>

h2:eq(3), .posts-e .post-border:eq(8)’ data-code=’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’ data-block=’22’>

h2:eq(4), .posts-e .post-border:eq(10)’ data-code=’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’ data-block=’23’>

h2:eq(5)’ data-code=’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’ data-block=’24’>

h2:eq(0), .direction-wrap-layout1′ data-code=’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’ data-block=’25’>

Про автора

admin administrator