Як убезпечити щучу ікру

Авторadmin

Як убезпечити щучу ікру

Для оптимального збереження своїх властивостей ікру слід зберігати при температурі від -2 до +6 градусів за Цельсієм. Такі умови забезпечують збереження текстури, аромату та смакових характеристик продукту.

Її можна просто класти на бутерброди з вершковим маслом, як червону або чорну ікру. Можна змішувати її із зеленою цибулею та сметаною і подавати до столу в спеціальній ікорниці.

Ікра щуки – ікринки бурштинового кольору діаметром до 3 мм, які повинні мати правильну кулясту форму, один відтінок кольору (від світло-жовтого до більш насиченого) і бути розсипчастими. Колись давно ікра щуки називалася “царською ікрою” і цінувалася більше, ніж будь-яка інша.

Рекомендуємо зберігати не більше 7 днів при температурі 0 +2 С. Склад: ікра щуки, харчова сіль, Е211. Термін придатності та зберігання: при t від – 2 ° С до – 4 °С не більше 14 днів з дати виготовлення.

Склад: ікра щуки, харчова сіль. Консервантів немає. Термін придатності та зберігання: при t від – 2 °С до – 4 °С не більше 30 днів з дати виготовлення.





Що нам потрібно: 1. щуча ікра 500г; 2. 3 столових ложки солі; 3. Соняшне масло 100г. Коли наша ікра промита, ми починаємо засипати її сіллю. Для цього нам також потрібна вилка. Беремо її та починаємо дуже добре мішати її до появи піни. Далі виливаємо ⅔ частини масла та знову …

Про автора

admin administrator