Який на смак фрукт личі

Авторadmin

Який на смак фрукт личі

Лічі – це маленькі тропічні фрукти з яскраво-рожевою шкіркою. Напівпрозора біла м'якоть лічі має текстуру соковитого щільного винограду. Їх смак легкий, свіжий, солодкий, схожий на полуницю і виноград.

Плоди лічі за смаковими якостями нагадують поєднання полуниці, смородини, кураги та білого винограду. Як їсти плоди лічі. Найчастіше, вживається в їжу у свіжому вигляді. Щоб поласувати фруктом, досить акуратно зняти шкірку і відокремити м'якоть від кісточки.

На смак лічі нагадує виноград.

Під дією шлункового соку амігдалін вивільняє в організмі отруйні ціаніди (солі синильної кислоти). Від однієї з'їденої кісточки погано вам не стане, але велика кількість може призвести до важкого отруєння навіть дорослої людини з порушенням функцій нервової, дихальної та серцево-судинної систем.

Лічі додають до салатів, страв із риби та м'яса домашньої птиці, а також десертів. З них можна робити компоти та сиропи, а також додавати до алкогольних напоїв. Висушені цілими називаються горішками лічі, однак, зазвичай сушаться так само, як родзинки. Очищені плоди без кісточок можна заморожувати.

Підтримка шлунково-кишкового тракту. Липовий чай має спазмолітичну дію, що допомагає зняти спазми та розслабити м'язи шлунково-кишкового тракту. Липовий чай розріджує кров, виводить токсини з печінки, активізує роботу жовчного міхура, шлунку, сечового міхура, нирок і кишківника.





У лічі міститься багато білків, пектинові речовини, калій, магній і вітамін С. Однак головне — дуже високий вміст нікотинової кислоти — вітаміну РР, який активно перешкоджає розвитку …

Про автора

admin administrator