Яку праску для волосся вибрати 2021

Авторadmin

Яку праску для волосся вибрати 2021

Tefal FV9845 – парова праска потужністю 3200 Вт Відкриває рейтинг найкращих прасок модель Tefal Ultimate Pure FV9845, яка швидко нагрівається завдяки потужності 3200 Вт та гарантує ефективну роботу.

Продукт слід наносити як перед випрямленням, так і після його завершення. Випрямляти локони потрібно не частіше 2-3 разів на тиждень. Це стосується тільки тих прасок, які оснащуються щадними пластинами. Якщо таких немає, то вирівнювати кучері необхідно ще рідше.

беріть тонкі пасма, починаючи з потиличної частини; випрямляйте їх по черзі; важливо, щоби пасма були дійсно невеликими — якщо вони надмірно товсті, досягти потрібного ефекту не вдасться; кожне пасмо прогладжуйте кілька разів для гарантованого результату, але не затримуйтесь на одному місці надто довго.

Якщо ви використовуєте плойку, то не тримайте її довго на волоссі – достатньо пари секунд. Надлишок тепла пошкоджує волосся будь-якого типу.

Підошва з керамічним або металокерамічним покриттям Покриття з кераміки найнадійнішим. Це зносостійкий шар на платформі приладу. Але вимагає дбайливого ставлення: не варто кидати і кидати праска, можуть з'явитися сколи та тріщини. Металокерамічне покриття наноситься на основи зі сталі, алюмінію та інших сплавів.





Розглядаючи, який випрямляч краще для створення красивої зачіски, варто приділяти увагу габаритам і конфігурації пластинок. Стандартно їх ділять на дві категорії – вузькі (шириною 1,5-3 см) і широкі (більше 3 см). Чим густіше волосся, тим ширше треба вибрати пластину. Нижче наводимо …

Про автора

admin administrator