Салат з квасолі моркви і цибулі

Авторadmin

Салат з квасолі моркви і цибулі

Салат з моркви — 12 рецептів смачного приготування в домашніх умовах

Різноманітні салати з моркви користуються особливою популярністю в зимовий період, коли інші овочі або дуже дорогі, або практично позбавлені смаку. Існує безліч рецептів вдалих закусок з обговорюваного продукту і кращі з них опубліковані далі.

Класичний салат — морква по-корейськи

Склад продуктів: півкіло моркви і стільки ж цибулі, 90 мл рафінованої олії, велика ложка цукру-піску, 3-6 часникових зубчиків, ч. л. оцтової есенції, червоний гострий перчик, ½ ч. л. крупної солі.

  • Морквина обробляється спеціальною теркою. Якщо такої під рукою не виявилося, можна просто нарізати овочі тонкою довгою соломкою за допомогою ножа. Правда, на це піде чимало часу.
  • До овочевої соломці відправляється дрібно нарізаний гострий перець і цукровий пісок. Компоненти добре вимішуються.
  • Всі цибулини крупно нарізати і обсмажуються до рум’яності на рафінованій олії.
  • Овоч витягується з жиру, а в нього вливається оцет. Приготованим гарячим маслом заливається морквина.
  • Залишається додати роздавлений часник і сіль.

Перед подачею до столу салат з моркви по-корейськи повинен постояти в прохолоді не менше 3 годин.

Спробуйте нові рецепти:

Дивіться також

  • Підлива до гречки — 8 рецептів приготування смачної підливи
  • Салат в тарталетках – 12 рецептів смачних і ніжних салатів для тарталеток
  • Салат зі свинячого серця – 8 рецептів приготування смачної страви
  • 13 рецептів тортів в домашніх умовах
  • Страви з м’яса – 35 смачних рецептів приготування вдома
  • Соус для голубців – 9 рецептів та варіантів приготування підливи
  • Що приготувати на вечерю швидко і просто? 38 рецептів та ідей
  • Салати на святковий стіл – 15 найбільш смачних рецептів
  • Страви зі свинини — 42 рецепта приготування м’яса
  • Салат з язиком – 15 рецептів смачного приготування в домашніх умовах
  • Курка з грибами в сметанному соусі – 9 рецептів смачного приготування
  • Бутерброди на святковий стіл — 29 рецептів та ідей на швидку руку
  • Салат з курячих шлунків – 8 рецептів приготування
  • Дієтичний суп — 14 рецептів приготування
  • Що приготувати на святковий стіл – 25 рецептів
  • Що приготувати на обід швидко і смачно – 15 рецептів та ідей
  • Закуски для фуршету – 10 рецептів на святковий стіл
  • Тісто філо – рецепт тіста і 12 варіантів приготування з використанням тіста
  • Салати на день народження: 22 простих і смачних рецепта приготування
  • Кекс в хлібопічці – 10 рецептів простих і смачних
  • Перші страви – 16 рецептів приготування на кожен день
  • Салат з маринованими печерицями – 8 смачних рецептів
  • Салати з крабових паличок — 8 простих рецептів ніжних і смачних салатів
  • Лангустини – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці
  • Салат з вареною ковбасою – 12 смачних і простих рецептів
  • Гарнір до риби – 7 рецептів приготування
  • 8 рецептів крему зі згущеного молока і масла
  • Салат з печінки — 32 рецепта смачного приготування в домашніх умовах
  • Скумбрія смажена на сковороді — 7 рецептів приготування
  • Щука – 10 рецептів приготування смачних страв із риби
  • Дайкон: 10 рецептів приготування корисних страв
  • Закуски з лаваша з начинкою — 20 рецептів приготування на святковий стіл
  • Гарячі страви – 15 рецептів приготування на святковий стіл, на день народження або на вечерю
  • Крем з манки для торта – 8 кращих рецептів
  • Крем з маскарпоне – 8 рецептів для торта, капкейків, тірамісу
  • Бутерброди на день народження — 18 рецептів та ідей приготування!
  • Соус для креветок – 8 кращих рецептів
  • Щука в духовці – 8 рецептів запікання
  • Куряче філе в мультиварці – 9 рецептів приготування
  • Заварний крем із згущеним молоком – 8 рецептів приготування домашнього заварного крему
  • Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів
  • Маринад для кролика – 8 найсмачніших рецептів
  • Салат з сирого буряка – 8 рецептів приготування корисних салатів
  • Салат з в’яленими помідорами – 9 рецептів
  • Макарони з сиром – 8 рецептів приготування
  • Спаржева квасоля – 8 смачних рецептів приготування
  • Холодні закуски на святковий стіл — 17 рецептів та ідей приготування
  • Підлива з курки – 8 рецептів, як приготувати підливу
  • Свинина з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування
  • Курячі стегна в мультиварці – 7 рецептів смачного приготування

10 кращих салатів з квасолею: ситно, смачно і корисно

Квасоля заслужено входить в список корисних бобових, тому що містить багато рослинного білка і мінімум калорій. Також вона дуже ситна і добре сприяє травленню.

10 простих салатів з квасолею: рецепти

Салат з квасолею, ковбасою, кукурудзою і помідорами

Для приготування салату вам знадобиться:

  • половина цибулини;
  • 200 г ковбаси холодного копчення;
  • 2 помідори;
  • 200 г червоної квасолі;
  • зубчик часнику;
  • 200 г кукурудзи;
  • 2 столових ложки майонезу;
  • сіль перець.

Якщо у вас сира квасоля, відваріть її в злегка підсоленій воді. Ковбасу наріжте соломкою середньої величини, помідори – великими кубиками, а цибулю – тонкими півкільцями. До них додайте квасолю, часник, кукурудзу, спеції і майонез. Все добре перемішайте і можете подавати до столу.

Салат з квасолею, маринованими грибами і яйцями

Необхідно підготувати такі інгредієнти:

  • 200 г червоної квасолі;
  • 3 курячих яйця;
  • 120 г опеньків;
  • 2 зелених цибулі;
  • 2 столових ложки майонезу;
  • 2-3 салатних листа;
  • сіль перець.

Відварені круто яйця наріжте дрібними кубиками і змішайте з квасолею, грибами, подрібненою цибулею, спеціями і майонезом. Готовий салат викладете на салатні листя в плоскому блюді.

Салат з квасолею і тунцем

До складу цього салату входять такі інгредієнти:

  • 300 г білої квасолі;
  • 200 г консервованого тунця;
  • пол. червоної цибулини;
  • 3 зелених цибулі;
  • 120 мл оливкової олії;
  • 1 лимон;
  • петрушка;
  • сіль перець.

З тунця злийте зайве масло і трохи розімніть м’ясо виделкою. Змішайте рибу з квасолею, подрібненою цибулею і зеленню. Для соусу з’єднайте масло, лимонний сік, спеції і заправте ним салат.

Салат з квасолею, куркою, кукурудзою і пекінською капустою

Цей салат складається з таких інгредієнтів:

  • 300 г пекінської капусти;
  • 200 г червоної квасолі;
  • 100 г консервованої кукурудзи;
  • 200 г курячого філе;
  • 3 столові ложки майонезу;
  • сіль перець.

Куряче філе відваріть і наріжте великими кубиками. Капусту наріжте. У глибокій мисці змішайте м’ясо, квасолю, кукурудзу, капусту, майонез, спеції і добре перемішайте.

Салат з квасолею, буряком і маринованими огірками

Щоб приготувати цей низькокалорійний і простий салат необхідні:

  • 200 г червоної квасолі;
  • 1 буряк;
  • 3 мариновані огірки;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • петрушка;
  • сіль перець.

Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте в невеликій кількості масла. Сирий буряк натріть на тертці для корейської моркви і додайте до цибулі. Пробланшуйте все кілька хвилин на маленькому вогні. Огірки наріжте маленькими кубиками. У глибокій ємності змішайте овочі, квасолю, зелень, спеції і заправте оливковою олією.

Салат з квасолею, шинкою, огірком і яйцями

Щоб його приготувати, візьміть:

  • 200 г шинки;
  • 1 огірок;
  • 3 яйця;
  • 200 г білої квасолі;
  • 2 столові ложки сметани;
  • петрушку;
  • сіль перець.

Шинку, зварені круто яйця і огірок наріжте невеликими кубиками. Змішайте їх з квасолею, петрушкою, сметаною і спеціями і добре перемішайте. Салат можна відразу подавати на стіл.

Салат з квасолею, яловичиною, перцем і волоськими горіхами

Необхідний список інгредієнтів для цього салату складається з:

  • 200 г червоної квасолі;
  • 250 г філе яловичини;
  • 1 червоної цибулі;
  • 1 болгарського перцю;
  • половини гострого перцю;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 100 мл гарячої води;
  • 2 зубчиків часнику;
  • 2 столових л. 6% -ого оцту;
  • 10 г гострого перцю;
  • 2 столових ложок оливкової олії;
  • хмелі-сунелі;
  • кінзи;
  • солі і перцю.

Цибулю наріжте півкільцями і замаринуйте в суміші води і оцту на 7-10 хвилин. М’ясо відваріть, болгарський перець очистіть від насіння і наріжте великими смужками, а гострий перець – зовсім тонкими. Горіхи і кінзу подрібніть. До підготовленим інгредієнтам додайте квасолю, маринована цибуля, пропущений через прес часник, спеції і оливкове масло. Салат добре перемішайте і відразу подавайте до столу.

Салат з крабовими паличками, яйцями і квасолею

Інгредієнти, необхідні для його приготування:

  • 200 г крабових паличок;
  • 3 яйця;
  • 200 г червоної квасолі;
  • 2 столові ложки сметани;
  • кріп;
  • сіль перець.

Зварені круто яйця і крабові палички наріжте великими кубиками. Добре змішайте їх з квасолею, кропом, спеціями і сметаною. За бажанням можете додати в салат кукурудзу.

Овочевий салат з квасолею і корейською морквою

Для його приготування візьміть такі продукти:

  • 1 болгарський перець;
  • 2 селери;
  • 2 огірка;
  • 200 г червоної квасолі;
  • 2 помідори;
  • пол-цибулини;
  • 300 г пекінської капусти;
  • 200 г корейської моркви;
  • 2 столові ложки соняшникової олії;
  • сіль перець.

Всі овочі, крім цибулі, наріжте великими кубиками. Капусту наріжте якомога тонше. Додайте до овочів квасоля, морква, спеції, заправте все маслом і добре перемішайте. За бажанням можете добавть в салат підсмажений кунжут.

Салат з квасолею, куркою, помідорами, сиром і сухариками

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 2 помідори;
  • 100 г сиру;
  • 200 г червоної квасолі;
  • 100 г сухариків;
  • 3 столові ложки майонезу;
  • сіль.

Куряче м’ясо і помідори наріжте кубиками середнього розміру, а сир натріть на крупній тертці. Додайте до них квасолю, сухарики, сіль і добре змішайте з майонезом. Салат подавайте до столу разу, поки не розм’якли сухарики.

Салати з квасолею володіють своїм оригінальним смаком і ніколи не залишаються без уваги під час застіль. Вони можуть бути як основною стравою, так і відмінним доповненням до будь-яких гарнірів або м’яса.

Про автора

admin administrator