Зміст:
Рецепт смачних сирників
Сирники – класичний сирний десерт. Пишні й ароматні сирники люблять як діти, так і дорослі. Це ідеальний сніданок, оскільки не тільки поживний, а й корисний. Існує безліч рецептів сирників, на будь-який смак. Їх можна готувати на сковорідці, в духовці або на парі. А сам процес приготування простий, не забирає багато часу і не потребує особливих кулінарних навичок.
Секрети приготування:
Щоб сирники вийшли смачні, дотримуйтеся цих рекомендацій:
- попередньо помийте яйця під проточною водою, щоб видалити всі шкідливі бактерії;
- не переборщуйте з борошном, інакше тісто вийде тугим і жорстким, що негативно позначиться на готових сирниках;
- борошно обов’язково просівайте, щоб воно наситилося киснем (тоді сирники будуть повітряні);
- якщо сир занадто сухий, то розбавте його кефіром або сметаною;
- при смаженні на пательні, почекайте, поки розігріється олія, і тільки тоді кладіть заготовки.
Інгредієнти для домашніх сирників
- Сир – 250-300 гр;
- Куряче яйце – 1 шт;
- Борошно пшеничне вищого ґатунку – 2-3 ст. ложки;
- Цукровий пісок – 1 ч. ложка (можна трохи більше);
- Харчова сіль – щіпка;
- Нерафінована рослинна олія – 2 ст. ложки (для смаження).
Готуємо сирники
Як правильно готувати сирники – рецепт покроково:
Приємного апетиту!
У класичні сирники з сиру часто підмішують родзинки, перемелені горішки, сухофрукти. Можна зробити їх із бананом, що додасть приємного аромату та смаку. Любителям поекспериментувати, радимо спробувати заховати в тісто шматочок шоколадки – виходить незвично. Не обов’язково використовувати пшеничне борошно. Хто не дуже любить солодке, можуть замість цукрового піску додати часник, натертий сир (твердих сортів) і рубану свіжу зелень. Подавати таку страву краще теплою зі сметаною, сиропом, варенням чи іншими улюбленими соусами.
La-torta.ua – все для готування в домашніх умовах
Усі базові компоненти (наприклад, ванільний цукор, сухофрукти, горіхи) для приготування сирників можна придбати, не виходячи з дому, у спеціалізованому інтернет-магазині.
Сир Філадельфія в домашніх умовах
Солодкуватий, ніжний вершковий сир філадельфія користується особливою популярністю і любов’ю. Він приголомшливо смачний, практично універсальний, але дуже дорогий. Останнім часом ціни на закордонні продукти харчування не радують, а цінники на сири відверто лякають.
Але відмовляти собі у дорогому продукті не доведеться. Можна самостійно приготувати дуже смачний сир філадельфія в домашніх умовах. Безумовно, він буде відрізнятися від магазинного, але в незначних нюанси. Більш того, рецептів сиру філадельфія кілька, і кожна господиня може вибрати той, який найбільше сподобається її сім’ї.
Принципи приготування сиру філадельфія в домашніх умовах
Для того щоб приготувати чудовий сир філадельфія в домашніх умовах, знадобиться набір певних предметів:
• ручний вінчик для збивання;
• шматок чистої марлі;
Найчастіше суть приготування сиру філадельфія, рецепти якого наведено нижче, в створаживании молочної основи. Відділення сироватки від згорнутого молочного продукту – це один із способів. Другий спосіб – це приготування м’яких філадельфії з готового сиру (у цьому випадку потрібен міксер).
Готовий сир можна зберігати в холодильнику не довше двох тижнів. Якщо у сирі є сирі яйця, то для власної безпеки готовий продукт слід вжити протягом трьох днів.
Про автора